yuby1988 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 witam wszystkich! ostatnio mam problem ze swoim Audi.. mianowicie: podczas skręcania kołami i w jedną i drugą stronę strasznie cos skrypi i drżą koła.. co mogło sie stac? zawieszenie jest wporządku wiec wydaje mi sie ze odzywa sie układ kierowniczy.. prosze o jakies podpowiedzi czego sie czepic:) z góry dziekuje;) pozdro.
Obsession Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 czy skrzypienie wystepuje tylko podczas jazdy czy na postoju tez?
kepasa Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Któryś z wahaczy skrzypi Sprawdż na kanale ,mechanik bez problemu zdjagnazuje Co to.
Obsession Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Najprawdopodobniej wachacz. Ja miesiąc temu miałem to samo z prawej strony i do wymiany wachacz (wymienione wszystkie)
swiezak84 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 waHacz ludzie. te objawy sie pojawiaja na postoju czy w czasie jazdy?
yuby1988 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2008 macie racje Panowie-to wachacz dzieki za podpowiedzi
Suli Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Tylko jeśli już będziesz wymieniał to wymieniaj parami a najlepiej cały komplet. Ja też na początku wymieniłem dwa najgorsze, a po dwóch miesiącach okazało się, że musze robić kolejne Co więcej, kiedy samochód był w warsztacie, mechanik poprosił, żeby dowieźć czym prędzej mu dolne wahacze przednie, bo choc przy pierwwzej wymianie wydawały się OK, to potem wybiły się do reszty Tym sposobem w zasadzie całą przdnią zawiechę musiałem kupować - tyle, że na trzy raty i bez zniżek
Rekomendowane odpowiedzi