marciochagt Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Witam wszystkich Potwornie dużo się naczytałem o wahaczach do naszych aut i "oryginalnych" podróbkach. Bardzo mnie to boli, ale chyba się zdecyduję na Lemfordera. Wiem, że są na allegro Lemfordery i "Lemfordery". Proszę o opinię, czy macie jakiego zaufanego, sprawdzonego, sprzedawcę, który naprawdę sprzedaje oryginalne Lemy a nie podróbki. Jeśli ktoś poleci mi inną firmę, która się sprawdziła i podpowie od kogo zakupił, to będę bardzo wdzięczny
.Pablo. Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Na forum chłopaki sprzedają w bardzo ładnych cenach. Dział części .
powaguspisz Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 To nie jest tak, że zdecydujesz się na LMI, czy coś innego. Istotne by ktoś kto to robi nie spier... roboty. Czasami zaleca się również przejrzenie geometrii. Jak coś Zapraszam postaram się pomóc.
Gość Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 motointegrator.pl - zamawiasz co chcesz i na 100% dostaniesz ori lub co najmniej Pięciu Chłopa z Forum sprzedaje części .
POWER-KRIS Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 http://a4-klub.pl/showthread.php?t=20286 Brałem cały komplet plus amory POLECAM. Sony Xperia Tapatalk 4.
bediks Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 A ja Ci polece z tego samego działu http://a4-klub.pl/sprzedam-ogloszenia-komercyjne-firm-157/czesci-najnizsze-ceny-forumowiczow-super-rabaty-promocja-motul-32035/ Kupuje u niego fizycznie w sklepie bo mam ten fart ze pracuje w tym samym mieście gdzie maja sklep, o ile się nie mylę kopmlet Lema najtaniej w necie , a jak znajdziesz taniej to zrobią Ci lepsza cenę , tak mówią cały czas tam kupuje i jestem mega zadowolony z cen jakości i obsługi
marzec39 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Czeka mnie wymiana zawieszenia zastanawiam się jakiej firmy zestaw wybrać w rozsądnych pieniądzach co myślicie o firmie GH
jozek726 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Polecam od TOM77, brałem, cena fajna. Nie kupuj byle czego bo potem będziesz 2 razy wymieniał. bierz lemfordera
balbolek Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 pisz do Dzika i po problemie
Rekomendowane odpowiedzi