Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Alarm do b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witka dla wszystkich!

Chciałbym zamontować alarm do swojej niuni. W związku z tym, że centralny nie działa z pilota to zastanawiam się nad takim czymś ALARM AUDI 80, 100, A2, A3, A4, A6, A8, TT (3602136844) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Czy ktoś mógłby podpowiedzieć czy to podejdzie do mojej A4 AVANT 1,8T 2001r. buda b5? I czy da radę zrobić tak jak piszą, że można przełożyć grot i immo i będzie wszystko działać tak jak powinno. I jeszcze jedno pytanko, czy jest ktoś z okolic Bydgoszczy, kto by się podjął montażu :)

Opublikowano

cześć ja u siebie miałem zamek z kluczyka i zakładałem podobny zestawik z pilotem typu scyzoryk tylko firmy stig bloker i jestem bardzo zadowolony alarm działa bez żadnego zarzutu w tym pilocie grot dorobiłem podłóg kluczyka fabrycznego a imo przełozyłem z jednego z kluczyków i wszystko śmiga nie ma problemów.

Opublikowano

a możesz podrzucić jaki jest koszt takiej zabawy. Miałem już raz włamanie do autka, raz udało mi się gości osobiście pogonić, ale licho nie śpi :/ a mendy chodzą.

Opublikowano

czyli chcesz żebym ci podesłał link do alarmu z kąt ja zamawiałem

---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ----------

ja u siebie mam dokładnie to co w linku i od tego sprzedawcy czyli firmy STIG i jak do tej pory jestem zadowolony a uzytkuje to już rok czasu noi ja sam tego nie montowałem tylko znajomy elektryk montował bo ja ciemny jestem ale długo mu to nie zajeło

---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ----------

ALARM.SUPER FUNKCJE.CZUJNIKI RUCHU.SCYZORYK+LOGO!! (3605896625) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.