FAFAL Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam Chciałbym zaprezentować Wam moje Audi 1.6 98r. Auto kupilem w Niemczech 23.06.2008 dość niespodziewanie z przebiegiem 185 000km Przebieg udokumentowany książką sewisową oraz potwierdzony w ASO w kraju. Audiczke kupiłem taką jaka jest na fotkach, żadnych zmian nie wprowadzałem. Felgi 17" przód 215/45, tył 235/40. Zawieszenie obniżone firmy WEITEC także potwierdzone dokumentami. Dodam, że wcześniej też już miałem do czynienia z marką . Jeździłem Audi 80B4 2.0+LPG 93r nastepnie było BMW E39 525TDS 98r. Teraz to które prezentuje. Zachęcam do wyrażania opini i podpowiedzi co ewentualnie zmienić a co zostawić... Dzień po zakupie A tu już na pierwszej wizycie w warsztacie na wymianie wszystkich pasków, filtrów, oleju przy okazji pompy wody, uszczelniacza wału korbowego i płynu chłodniczego.
endriuu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 lampy na zespolone soczewki na sam poczatek zamien! auto super!
rafalekx Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Tak jak napisał endriuu zmień lampy przednie na zespolone poliftowe i już będzie cud miód Masz bardzo ładne autko szkoda, że 1,6 Ale prezentuje się świetnie Te alu, obniżony zawias i kolorek robią robotę Bardzo ładna furka Te lampy co masz założone na tył to poliftowe... już tak kupiłeś? Ktoś zmieniał :gwizdanie:
mcm Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 te naklejki z tyłu mnie drażnią ogólnie OK
FAFAL Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2008 szkoda, że 1,6 Faktycznie mógłby być 1.8 albo 1.8T ale jest ok nie ma takiej tragedii zależy kto co wymaga Te lampy co masz założone na tył to poliftowe... już tak kupiłeś? Ktoś zmieniał :gwizdanie: Tak już kupiłem te naklejki z tyłu mnie drażnią ogólnie OK naklejek już nie ma został tylko napis GLÖCKLER[br]Dopisany: 04 Sierpień 2008, 23:26 _________________________________________________Jakie polecacie zawieszenie bo to dla mnie jest za niskie i za twarde. Gdy z tyłu siedzą dwie osoby to obciera mi o nadkola. Chciałbym wybrać takie zeby auto ładnie wyglądało i było praktyczne. Zastanawiam sie na oryginalnym... ale boje się ze bedzie wyglądało jak na szczudłach Pytam tutaj bo gdy założyłem temat w dziale ZAWIESZENIE usunięto mi temat
rafalekx Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Jakie polecacie zawieszenie (...) Ja polecam ori zawias sportowy 1BE Z tłumaczenia kodu na wklejce to sportowy zawias obniżający autko o chyba 20 mm lub 30/20. To jest dość dobre rozwiązanie, autko wygląda ładnie i nie jest tragicznie nisko, ale zimą w koleinach się zamiata podwoziem Ja mam taki zawias i szczerze nie zmienię na niższy :gwizdanie: ani na serie Możesz sobie zobaczyć jak autko stoi w temacie o moim sreberku, niżej link
loco87 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 1be robi dobrze Jak to co masz (choc na lepszej feldze wygladalby super)jest dla cIebie za niskie i za twarde to tylko ori 1be. Na alle mozna wyrwac czasem w niezlej cenie. Super kolor. Galka zmiany biegow chyba zmieniana. Spox auto ale silnik bieda....
Mariusz Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Piękan bryczka tylko lampy na zespolone soczewki zamien
radzio-tcz Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 autko nawet ładnie wyglada tylko bym zmienił lampy przednie po lifcie i by było git:) zawieszenie tez spoko i ja tez na takim jezdze zapraszam na ogledziny mojej furki(mam lampy po lifcie zobacz jak to wyglada)
Gość Daymoon Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Jakie polecacie zawieszenie bo to dla mnie jest za niskie i za twarde. Gdy z tyłu siedzą dwie osoby to obciera mi o nadkola. Chciałbym wybrać takie zeby auto ładnie wyglądało i było praktyczne. Zastanawiam sie na oryginalnym... ale boje się ze bedzie wyglądało jak na szczudłach Pytam tutaj bo gdy założyłem temat w dziale ZAWIESZENIE usunięto mi temat ładna furka.....jakbyś chciał sprzedać sprężynki to wal do mnie bo pewnie masz obniżające tak
FAFAL Opublikowano 12 Września 2008 Autor Opublikowano 12 Września 2008 Jak bedę zmieniał spręzynki to na pewno dam znać. Teraz mam zamiar zminić te lampy na soczewki. Tylko zastanawiam sie czy zakładać DEPO czy Angel Eyes. Co myślicie o tych z ledami czy to badziew?? Piszcie swoje propozycje które by pasowały do mojego auta... Może ktoś zrobi jakieś VT z tymi z ledami ciekawe jak to by wyglądało
Iverson Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 zakładaj depo, albo ori valeo, do tego zestaw hid i będzie ładnie, nic nie kombinuj z ledami bo będzie tragedia
szybki34 Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Cześć, jak nie myślisz o wycinaniu błotników to kup FK jak moje - fajnie świecą i wyglądają, a wymiana b. prosta.
Iverson Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 widziałem Twoją furkę ze 2 tyg. temu jak byłem w Tbg pod Kauflandem w pod wieczornych godzinach-ładnie, ładnie wygląda tak trzymaj . chyba czas pomyśleć nad spotami w Tbg, co Ty na to , byłbyś chętny??
FAFAL Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 Pewnie, że jestem chętny tylko nie wiadomo ilu sie jeszcze znajdzie. Widziałem parę osób się rejestrowało na forum z TBG. Ale w sumie dobry pomysł Dzięki za opinię
Iverson Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 przecież blisko jest Stalowa, Sandomierz, porozsyłam privy i zobaczymy jaki będzie odzew. co 2 tyg jestem w Tbg , to może się coś wymyśli.
FAFAL Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 OK zawsze można spróbować. Fajnie by było A na początek może jak będziesz w Tbg to może sie spotkamy obejrzę Twoja A4. Oczywiście jak będziesz miał chwilę czasu. Jak coś to będziemy się musieli jakoś umówić bo ja też pracuje poza Tarnobrzegiem i teraz będę dopiero 22-23 listopada
qoperek Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 kolorek fajny nie stoi az tak nisko , ja w swojej tez chciałem zmienić zawias na serie lub 1be ale jakoś się już przyzwyczaiłem i nie zamienię
aniullka Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 kochanie autko prezentuje sie naprawde slicznie widac ze dbasz o nie
Pucek Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 kolorek fajny, felga też może być, ale niewiem dlaczego chcesz zmieniać ten zawias...on jest jeszcze WYSOKI :gwizdanie: ja bym zostawił tak jak jest, jedynie jak już koledzy wspomnieli to na przód depo ew. ori valeo no i hid:) u Ciebie 6000k będzie wsam raz! i szkoda że takie ładne autka mają takie słabe silniczki... sam mam taki problem, mogli zakładać 1,8 T jako podstawę
Rekomendowane odpowiedzi