KmK Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Najpierw xxx forumowiczów wieszało psy na dobranym rozmiarze, teraz wszyscy twierdzą, że rewelacja Gdyby nikt nie wiedział przed założeniem co wybrałeś, tylko zobaczyli obecny efekt, nikt by się nie produkował Całe auto git, ale znaczek V6T robi robotę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 https://www.connect.facebook.com/media/set/?set=a.589975107711414.1073741954.154822821226647&type=1 widac ze oni maja takie dobre wyniki bo poprawiaja układ zreszta sam widziales kreca po 500ps Mam już dość pie... o wynikach MRC. Każdy ma swoją hamownie, która swoje bajki może generować. Nie jeździ się KM. Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 pięknie wygląda ta a5, kółko dobrze siadło, gratki za całokształt bo fura wygląda zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Cudo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 A wzór prze kozak Ps. tylko wklęsłości brak :grin: nie no żartuję - widocznie taka felga i tyle Dawaj jakieś konkretne foto a nie że cykłeś tak od niechcenia - i tak dobrze że nam foto samego grila nie zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Jej, to aż tak widac ze foty były "z biodra"? pogoda nas nie rozpieszczała wczoraj. Lustra mam wyczyszczone, aparat naładowany. Obiecuje szybko foty ja mam banana na mordzie jak sie patrze na ese, ale równie jest mi miło jak gronu sie podoba ---------- Post dopisany 25-03-2014 at 11:16 ---------- Poprzedni post napisany 24-03-2014 at 09:34 ---------- Mooooooreeeeee poowwwaaaaahhhh!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Koło kompresora i ściągacz Z APR brałeś ? btw. koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Tu jeszcze mały ficzer. Akurat do ogarnięcia przez weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Chodzi o to że homelink czy co tam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Homelink i obiektyw 17-55 2.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 qtfa o so chozi??? nie mam pojecia do czego to - Witja oswiec mnie, pls ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Pożądany bardzo przeze mnie home link. Za dużo mam pilotów już w schowku, a na patencie uda się z 3 przycisków ogarnąć 4 mechanizmy + wydech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 no toś mnie oświecił .... i co to będzie robić, że tak się profesjonalnie zapytam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Roztwierac wrota wszelakie oraz sterować klapami wydechu:) zrobimy sterowanie pięcioma rzeczami za pomocą trzech ori przycisków. Zobaczycie sami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 No trzymam Bartek kciuki Moje uszy też gdyż wpadające w rezonans piloty to zło ------------------ Obiecane fotki. Dalej z d*py gdyż jedyne co umiem to kupować nowe obiektywy. Umiejętności moją są natomiast wprost odwrotne. Kierownica RS5 / dekory czarne RS5 / lewarek S5 polift / listwy carbonowe / boczki alcantara / rączki skórzane / maskownice B&O / głośniki Hertz Energy. Soczewki Intemo / AFS / Osram CBI Niebo / Wydech MG Dopiero na tym zdjęciu widać jak bardzo muszę przytulić lewą lampę, a raczej jej szkło Uffff. Dotrwaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 KOT!!! Lampy przepoleruj bo jakieś takie "mętne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 no powiem Ci że rzeczywiście jakieś takie nijakie te nocne miałeś statyw ? długi czas ? jakaś czerń bardzo nie ten teges coś tam nie wychodzi, jak na moje .... czy coś z nieba kapało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas88 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 te 2 ostatnie zdjęcia wprost jak z Need for Speed-a:decayed: BOMBA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczuEL Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Nowe koło miażdży! Jak Ci się jeździ na takim setupie na naszych "świetnych" łódzkich drogach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejt Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Witam Mialem okazje na zywo zobaczyc i samochod jest naprawde, naprawde piekny. Swoja droga czesto w La Lofcie na kawke wskakujesz prawda? Nie chcialem byc impertynentem i zaczepiać, tutaj to co innego. Gratuluje kozaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi