Rafał Rugała Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 kupiłem spray do przyciemniania lamp-wyszło kozak pasuje idealnie do ciemnego auta, co widoczności świateł,zależy jak bardzo je ściemnisz, ja tak średnio to zrobiłem:wink:
benyA4 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 wstaw jakies fotki jak to wyglada, ja mam cale auto w czerni i moze zdecydowal bym sie na ten zabieg z lampami
darek995 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 jak już to wal folią bo spray to na stałe a folie można zdjąć.
Gniady Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 no co wy chlopaki:-D zero wsparcia?:-D chodzi wam o to ze wiocha czy ze niby niebespiecznie? Niebespieczne-ojczyzna polszczyzna:grin:
Marc!n Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 jak już to wal folią bo spray to na stałe a folie można zdjąć. Lakier można zmyć ale i tak szybciej i łatwiej zerwać folię. Mi ciemne lampy kojarzą się z golfem 2 z oberwanym wydechem i obciętymi sprężynami ale co kto lubi.
darek995 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Lekko ciemne a nie czarne musimy rozróżnić :€ Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2
Seikokilla Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Wezcie sie za picie a nie tu o przyciemnianiu szyb Najlepszego w Nowym Roku ! Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi