Opublikowano 28 Lutego 201412 l Słoneczko przygrzalo ? jak snieg spadnie to i tak nie jezdze na codzien wiec luz spokojnie nie spadnie:wink:
Opublikowano 1 Marca 201412 l Autor Jak nie spadnie to Letni setup on board Male spy fota z kalosza narazie
Opublikowano 1 Marca 201412 l w tygodniu wpadnij do Stacha to oblukam na żywo i oddam Ci kabelek:kox: wydaje mi sie że przód dużo szerzej niz tył, nie?
Opublikowano 1 Marca 201412 l Autor Tyl ma maly negatyw i jest na 0 z blotnikiem... przod moge opuscic jeszcze duzo ale ogranicza mnie wydech ktorym juz teraz tre na hopach i przod teraz jest 1cm szerzej niz buda
Opublikowano 2 Marca 201412 l Autor Mi się cholernie podobaa teraz hamulców nie widać Powiem szczerze ze mi tez ale przod chce jeszcze nizej z 1cm 1,5cm ale to jak wydech z kwasu siadzie... co da hamolcow to sie nawet nie wypowiadam bo wygladaja jak by z roweru byly ---------- Post dopisany 02-03-2014 at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany 01-03-2014 at 17:34 ---------- Dwie lepsiejsze foty...
Opublikowano 2 Marca 201412 l Autor I przód i tył musi iść w dół przod w dol pojdzie z 1cm moze max 2cm jak wydech zrobie... tyl jest ok... to ma jezdzic i za***rdalac a nie sie toczyc
Opublikowano 2 Marca 201412 l Autor hehe juz teraz wszystkie hopy moje tyl ma delikatny negatow i nie mam mozliwosci zejsc nizej bo skrecony tyl na maxa... przod moge posadzic jeszcze w h... ale narazie mnie wydech ogranicza
Opublikowano 2 Marca 201412 l Nie ma to jak customowe nakrętki Wywal regulacje :grin: Opuść ten przód i będzie ok Ale jak nie chcesz glebić to trzeba było pakować oponę z profilem 40
Opublikowano 2 Marca 201412 l Autor costomowe nakretgi czego? Regulacji nie wywale... 1 bo chce miec regulacje, 2 bo nie chce wiekszego negatywu opon nie wybieralem... byly w gratisie do felg zreszta te chinole szybciej pojda na wymiane niz sie spodziewalem zmienie wydech to zobaczymy co bedzie narazie i tak mi sie podoba... a jak glebic bede chcial to spokojnie moge isc z przodu -4cm bez zdejmowania helperow
Opublikowano 2 Marca 201412 l No ja mam dorobioną nową regulację i mogę dać trochę niżej Właśnie, muszę wywalić helpery z przodu
Opublikowano 10 Marca 201412 l Autor co ty masz zrobione z tą wycieraczką kierowcy? taka pogięta... ramie mam z duzego fiata tak powaznie to nie wiem mialem tak jak kupilem tzn scieraczki byly inne a z tymi valeo wyglada tak jak wyglada... zmienic musze ale ciagle wazniejsze mody i tak w kolejce czeka wklad lusterka, dywaniki itp... ---------- Post dopisany 10-03-2014 at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany 04-03-2014 at 05:48 ---------- takie tam dupsko
Opublikowano 11 Marca 201412 l Powiem tylko jedno: jak dla mnie za***iście! A z tego co widziałem ostatnio na Marcinkowskiego, to nieźle się zbiera kręciłeś już silnik?
Opublikowano 11 Marca 201412 l Autor Powiem tylko jedno: jak dla mnie za***iście! A z tego co widziałem ostatnio na Marcinkowskiego, to nieźle się zbiera kręciłeś już silnik? silnik aktualnie pelna seria jeszcze ale juz nie dlugo... na dniach bedzie niespodzianka i zacznie sie kuszenie drogowki
Opublikowano 13 Marca 201412 l Autor Rejka bedzie nowa nieprzepisowa ---------- Post dopisany at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ---------- BTW kolego Master808 na spocika bys zawital kiedys
Opublikowano 13 Marca 201412 l BTW kolego Master808 na spocika bys zawital kiedys z tą emotką zaproszenie wygląda conajmniej dziwnie