Opublikowano 30 Października 201312 l jak nie masz dziur to przyklejasz ori lotke oryginalnie są przykręcane Ale przy montażu i tak te bolce się likwiduje.
Opublikowano 30 Października 201312 l Autor na a czy jest opis dokladny co i jak... wycinasz bolce czyscisz wszystko smarujesz dobrym klejem przykladasz by dobrze wygladalo jakies obciazenie na 1-2 godzin i masz klape s3
Opublikowano 30 Października 201312 l to te tarcze ode mnie miały po 25mm? to jak nowe eheh ..przy gwincie coś grzebałes czy zostawiłes tak jak było//jeśli zostawiłes to nie masz ani za nisko , ani za twardo...grzeb grzeb..ja tez 2 dni przy swoim zielonym złomie w garazu spedzilem z hamulcami
Opublikowano 31 Października 201312 l Arek gdzie kupiłeś poliuretany ? Muszę zakupić do MK4 brata zestaw na przód + wkład w poduszkę silnika.
Opublikowano 31 Października 201312 l Autor kuba84 wklad w poduszke polecaja po forach z powerflexa ( podobno na polskich telepie buda -za twarde) - angielskie poliuretany i dostalem na aledrogo i faktycznie nic nie telepie natomiast przy zmianach biegu jest idealnie sztywno i biegi wchodza jak w nowym aucie... a reszte na zawieche biore ze strongflexa - polish produkt STRONGFLEX Polyurethane Components tyle ze cos mi piszczy narazie ale zapewne do ogarniecia zreszta jeszcze calej zawiechy nie zrobilem wiec moga stare tuleje wahacza w dupe dostawac za mocno i popiskuja dziady
Opublikowano 31 Października 201312 l Autor Kuba84 nie ma za co a jak to jest ze zużyciem poliuretanów? jest tak ze nie parcieja nie pekaja i nie starzeja sie bo to nie guma z tego co czytalem to sie jeszcze nikomu nie zuzyly - zdarza sie ze zetnie kolnierz jak zle zamontowane albo gleba za niska wszystko mozna popsuc...kwestia jak kto jezdzi jeszcze.... ja po zalozeniu przodu czyli gwintu i stabilizatora na poliuretanie mam jak w gokarcie doslownie... idzie jak po sznurku przy 120-140 w zakretach gdzie wczesniej przy 90-120 mialem pietra....
Opublikowano 1 Listopada 201312 l Autor Michu93 Dokladnie zakladasz raz wszystko i masz spokoj... do tego sa twarde sportowe - zolte i czerwone ciut mnie twarde... ja zamowilem czerwone i dla mnie git pocztowcy wlasnie lotke s3 dostarczyli ---------- Post dopisany 01-11-2013 at 11:00 ---------- Poprzedni post napisany 31-10-2013 at 11:48 ---------- wczorajszy wieczor rezanko zaciski w kolorek... z lotka nie moglem wytrzymac bez: i z loteczka ori s3 i male spy foto dystanse juz wyslane do mnie wiec pewnie beda dopiero na poniedzialek... wtedy jakas mala sesje lustrem cykne
Opublikowano 1 Listopada 201312 l Autor Ori lotka leży idealnie:kox: Armi powiem szczerze ze bez lotki to taki goly ten tyl jest polecam klej do szyb wurtha zwyklym pistoletem sie naklada i szybko lapie...
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Autor takie tam dwa szybkie szoty sandalem z weekendu: dzisiaj powinny dystanse dotrzec to moze zrobie sesyjke w tygodniu...
Opublikowano 4 Listopada 201312 l lampy czasami ci nie wymagają czyszczenia? ogólnie za***iście, najlepsze z przodu spryski i halo
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Autor lampy czasami ci nie wymagają czyszczenia? ogólnie za***iście, najlepsze z przodu spryski i halo za lampy sie narazie nie biore bo plan jest na bixy z projektorami z a6 c7 plus kyoto plus palniki philips d4s ale to nie wsio na raz bo z kasa bubu no wersja fajna ze spryskami i halo chociaz zderzak z esy jeszcze lepszy jest
Opublikowano 4 Listopada 201312 l chociaz zderzak z esy jeszcze lepszy jest mi jakoś nie podchodzi to, tzn fajnie to wygląda, ale praktycznie każde dobrze robione aczy idzie w kierunku z body...
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Autor i wlasnie dlatego body esowe odpuszcze... sama lotka dodaje dupci uroku i starczy ma byc taka cichociemna, lekko obnizana, dystanse, sciema, wlepy, lotka i wszystko ---------- Post dopisany at 11:32 ---------- Poprzedni post napisany at 11:31 ---------- i rurki z tylu jeszcze siada...