Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ktory bank wybrac - konto osobiste ??? jakie i gdzie-cala prawda .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ...

Proszę Was o opinie banków z jakimi macie do czynienia co Was denerwuje w nim a co jest dobre i * korzystne * - bardziej o to mi chodzi

Jakie konto osobiste polecacie ?

Troch czytałem ale ...

Czekam na rozwój tego tematu możne są u nas na forum ludzie którzy pracują w banku znają kruczki sztuczki itp itd .......na co zwrócić uwagę ?

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Wszystko zależy od tego, czego oczekujesz od konta - czy chcesz mieć możliwość obsługi w oddziale banku czy wystarczy ci kontakt on-line/tel ? czy bardziej zależy ci na darowych wszystkich przelewach czy na wypłatach ze wszystkich możliwych bankomatów bez prowizji ?

Ciekawym wydaje się"konto godne polecenia"w BZWBK, tym bardziej że jak jeden z niewielu juz banków mają fajny cashback - 50pln co miesiąc:wink:

Opublikowano

http://www.sync.pl/:cygaro:

Jak jest z tym WBK ?

Żeby mieć zwrot 50zł trzeba 300zł płacić kartą ?

W Syncu masz 5% Cash Back za "Płacę z Sync"

Czyli za wszystkie allegro itp.

Bez względu ile będziesz miał operacji...

Opublikowano
  • Autor
Wszystko zależy od tego, czego oczekujesz od konta - czy chcesz mieć możliwość obsługi w oddziale banku czy wystarczy ci kontakt on-line/tel ? czy bardziej zależy ci na darowych wszystkich przelewach czy na wypłatach ze wszystkich możliwych bankomatów bez prowizji ?

Ciekawym wydaje się"konto godne polecenia"w BZWBK, tym bardziej że jak jeden z niewielu juz banków mają fajny cashback - 50pln co miesiąc:wink:

A bankomaty free? bo chyba nie ?

---------- Post dopisany at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany at 19:59 ----------

Ogolnie interesuje mnie bankomaty o przelewy internetowe dobrze by bylozeby taki bank istnial na ulicy a nie tylko w sieci po ostatnich przejsciach ze swoim mam w d...wirtualne oddzialy

CZEKAM na wypowiedzi opinie

:hi:

Opublikowano

Jak jest z tym WBK ?

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, tylko poczytaj dobrze regulamin. Kiedyś tak było, a teraz żeby mieć cashback to musisz spełnić określone warunki :wink:

Ale jak najbardziej polecam synca.

Opublikowano

w WBK w tym koncie masz bankomaty WBK i PKO BP za free.

Opublikowano

Warunki ?

Warunek - musi wpływać twoje wynagrodzenie na konto, tyle jest warunków.

Kolego masz wszystkie bankomaty za free i 10 przelewów natychmiastowych darmo miesięcznie.

Mam w Sync konto od kiedy praktycznie wystartowali czyli jakieś 1,5 roku

Niestety Sync oddziałów nie ma...

Jak bank ma oddziały to musi zapłacić "c*p.m" które tam siedzą i piją kawkę :)

Nie miałem do tej pory z Syncem żadnych problemów...

Jak jest z tym Cash Backiem w WBK ?

Ostatnio była baba z WBK u mnie na uczelni i namawiała :decayed:

Konto Godne Polecenia

Opublikowano

1000 na konto z tytułem "wynagrodzenie", 300 płatność kartą i 3 przelewy

Opublikowano

Ostatnio oglądałem wypowiedź Korwin Mikkiego i mówił że Alior to chyba ostatni Polski bank.

Reszta albo jest zachodnia albo sprywatyzowana :kwasny:

Opublikowano

To chyba mocno mu się pomysliło :facepalm:

GPWInfostrefa - ALIOR - PLALIOR00045 - Akcjonariat

Poza tym robi ci różnice kto jest właścicielem ? Bo wydaje mi się, że w chodzi tylko o najlepsze warunki dla klienta...

Opublikowano
  • Autor

W DB jest wszystko za free nie ma co ale ostatnio w weekendy w h.wala i sobie jakies prace konserwacyjne wymyslaja

Co z tego? a no to ze chcialem wyplacic wieksza sume i nie moglem a 300km pojechalem zeby za towar zaplacic a te h.nie da rady i mialem wycieczke i koles tez a za waszke musialem mu dac Co z tego ze jest ok free konto itd jak coraz czesciej w ten sposob mnie wk...To jest obracanie Twoimi pieniedzmi i sciema prace konserw. niech sobie w nocy robia w niedziele

I dlatego chce zmienic bank

Np.takie pierdety mnie wkur...

Dlatego zalozylem tamat zebyscie opisali podobne sytuacje lub czym te banki tak naprawde sa

a ostatnio wprowadzili 5zl za sprawdzenie konta w bankomacie i takie rzeczy denerwuja pierdoly ale sa

Prosze Was o dalcza kontynuacje tego tematu

:hi:

Opublikowano

Mam w Sync konto od kiedy praktycznie wystartowali czyli jakieś 1,5 roku

Nie miałem do tej pory z Syncem żadnych problemów...

Potwierdzam i również polecam Alior Sync

Opublikowano

Sync robi konserwacje ale w nocy np.00:00-06:00

Opublikowano

Jak jest z tym WBK ?

W SYNCu kiedys oddwali bez ograniczej - potrafilem dostac nawet 400zl zwrotu - teraz sa ograniczenia - nie wiem jakie bo zrezygnowalem z cashback. Na pewno zwracaja jakas maksymalna kwote /msc i jest tez jakas maks kwota / rok. W kazdym badz razie cashback teraz szalu nie robi ale mimo wszystko jest zupelnie darmowe na ta chwile i nie mam z tym kontem zadnych problemow (procz platnosci DotPay ktore czasem nie przechodza natychmiast - ale nie wiem czy to wina konta czy operatora DotPay).

Opublikowano

Polecam BZ WBK mam konto w tym banku jóż prawie 2 lata i nie ma żadnych problemów, dostałem karte zbliżeniową payback, jeżeli co miesiąc wplywa na konto min. 1tyś zł to za prowadzenie konta nie płace , wypłaty zwzystkich bankomatów są darmowe, do tego mam konto internetowe i wszelkie prace konserwacyjne są wykonywane w nocy w weekendy, polecam.

Opublikowano

A jak to jest z dużymi wypłatami gotówki gdy ma się takie konto "wirtualne" internetowe tylko? Bo tak jak jehałem po fure to wpadam do banku biore kase i rura a w synku co? Latam po bankomatach i ypłacam? Żeby konkret sume wypłacic to trzeba by oblecieć pewnie z 10 bankomatów.

Opublikowano

Od kilku lat mam konto direct w ING i nie mogę złego słowa o nim powiedzieć. Przelewy, wszystkie bankomaty i prowadzenie konta za darmo.

Opublikowano

Nie wiem jakie są ograniczenia dokładnie w Syncu... możliwe że oddają do jakiejś kwoty

Przede wszystkim musi wpływać wynagrodzenie, mi oddają tylko na wakacjach jak pracuję i mam wolne od uczelni...

Bo wtedy zakład przelewa mi wypłatę i wszystko gra :naughty:

Właśnie nie wiem co jest z dużymi wypłatami...

Właśnie... jechałem z ojcem po auto to myk do oddziału PKO wybranie kasy i wracamy do domu nowym nabytkiem

A jak jest z Syncem to nie wiem...

Standardowo mam limit wypłat 5tyś z bankomatu dziennie.

Poza tym najwięcej ile wypłacałem z bankomatu to 2 tyś PLN

Opublikowano
A jak to jest z dużymi wypłatami gotówki gdy ma się takie konto "wirtualne" internetowe tylko? Bo tak jak jehałem po fure to wpadam do banku biore kase i rura a w synku co? Latam po bankomatach i ypłacam? Żeby konkret sume wypłacic to trzeba by oblecieć pewnie z 10 bankomatów.

Czemu 10? Wystarczy, że logujesz się na konto, ściągasz limit wypłat z bankomatu i ogień. Nie wiem co to znaczy duża gotówka. Czy na zakup B5 czy B8 2013 :grin:

Opublikowano

Duża gotówka czyli 20-30 koła... wypluje tyle bankomat ?