Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ktory bank wybrac - konto osobiste ??? jakie i gdzie-cala prawda .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na codzień korzystam z konta w ING , internetowe. Bankomaty za free, wielokrotne przelewy z konta oszczednościowego (OKO) na ROR za darmo. Przelewy przez net równiej bo to raczej standard.

Minus - niskie oprocentowanie na OKO.

Plus - szybkie przelewy, szybkie księgowanie do 20-tej.

Rozbudowana sieć bankomatów na południu Polski.

Mam też konto w Toyota Bank ale tam przelewy księgują długo. Za to oprocentowanie było zawsze wyższe.

Teraz założyłem konto w Getin Bank i czekam na kuriera bo chce wypróbować promocje - konto dla kierowców. z tego co pamietam - tankujemy miesięcznie 30litrów i płacimy kartą , bank zwraca nam róznice ceny paliwa od 3,50zł za litr. Czyli jak zapłacimy 5.50zł to bank nam zwraca 2zł za litr. .

(max 30litrów)

W praktyce jak sie dowiedziałem od kolegi co juz ma to konto, to mozna nie tylko tankować ale zaliczają tez inne zakupy na stacjach . Sam jestem ciekawy jak to będzie w tym getin Banku.

Z tym że bede to traktował jako konto dodatkowe tylko do tankowania. PRzed tankowaniem robimy przelew te 350zł i juz. Bo bankomaty za free obsługuje tylko jakies euronet

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

ja mam w alior sync. bankomaty i przelewy za darmo. 10 przelewow natychmiastowych (chyba do 5 tysi jednorazowo) za darmo. prowadzenie konta, obsluga karty za darmo. a jak wplywa nam na konto wynagrodzenie to takze zwrot 5% kasy wydanej na zakupy przez internet (u mnie np. allegro) - max chyba 40zł/m-c. oprocentowanie jest mizerne ale teraz wszedzie takie jest :wink: jestem 100 razy bardziej zadowolony niz z poprzedniego konta w millennium

Opublikowano
Od kilku lat mam konto direct w ING i nie mogę złego słowa o nim powiedzieć. Przelewy, wszystkie bankomaty i prowadzenie konta za darmo.

potwierdzam. również korzystam i jestem zadowolonych. dodatkowo łatwy dostęp przez aplikację na smartfona. alior banku nie polecam.

Opublikowano
Od kilku lat mam konto direct w ING i nie mogę złego słowa o nim powiedzieć. Przelewy, wszystkie bankomaty i prowadzenie konta za darmo.

potwierdzam. również korzystam i jestem zadowolonych. dodatkowo łatwy dostęp przez aplikację na smartfona. alior banku nie polecam.

Kolego specyzuj swoją wypowiedź czy nie polecasz Alior Banku czy Alior Sync :doh:

Opublikowano

Ja przerabiałem już chyba z 5 banków. Polecam SZCZERZE Alior Bank ewentualnie MBank. Złego słowa nie mogę powiedzieć. Wszystko za free dobre kredyty etc ja jestem sto% zadowolony.

Opublikowano

Kolego specyzuj swoją wypowiedź czy nie polecasz Alior Banku czy Alior Sync :doh:

przecież piszę, że alior banku a nie alior sync :doh::doh:

Opublikowano

Niektórzy mylą te pojęcia...:kwasny:

Opublikowano

a jak to jest z wypłata np 30tys zł trzeba do bakomatu podchodzic 10razy?

Mam w Mbanku i bankomaty w których moge wypłacac maja limity 3tys zł jednorazowo

Opublikowano

A ja polecam nie jedno konto, a zestaw dwóch. To taki mój mały patent.

- Bank internetowy - Alior Sync - konto internetowe, darmowe bankomaty i przelewy

- kantor.aliorbank.pl - zakładamy konto walutowe (+ w PLN), ale uwaga - bez karty! Tylko wtedy jest darmowe.

Co daje takie połączenie? Alior Sync i Alior Bank to ta sama grupa. Przelewy pomiędzy Sync i Kantorem Alior Banku idą kilka sekund. Dzięki temu możemy sobie w placówkach Alior Bank wpłacać i wypłacać kasę (złotówki i walutę) na konto Kantoru i w kilka sekund przenosić kasę pomiędzy kontami.

Dzięki temu mamy darmowe konto i dostęp do placówek :) A i kursy wymiany w Kantorze Aliora są bardzo dobre jeśli ktoś obraca walutami.

Opublikowano

Mam w Mbanku i bankomaty w których moge wypłacac maja limity 3tys zł jednorazowo

Bankomaty Euronetu 3900 zł i 4000 zł w zależności od modelu maszyny. I to są kwestie techniczne, których nie przeskoczysz

Opublikowano

Siostra przeniosła się do ING i jest dużo bardziej zadowolona niż w Alior Banku, w którym była wcześniej.

Opublikowano

Nawet w "tradycyjnym" banku wypłatę takiej kwoty musisz z reguły zamawiać 2 dni wcześniej :)

Opublikowano

Nawet w "tradycyjnym" banku wypłatę takiej kwoty musisz z reguły zamawiać 2 dni wcześniej :)

No dobrze ale zamawiasz, idziesz i bierzesz a tu musisz biegać 10 razy do bankomatu bo oddziału jako takiego nie ma:wink:

Opublikowano

No dobrze ale zamawiasz, idziesz i bierzesz a tu musisz biegać 10 razy do bankomatu bo oddziału jako takiego nie ma:wink:

Nie musisz biegać, możesz stać przy bankomacie i zrobić te 10 wypłat. Jak ktoś wypłaca takie kwoty codziennie to rozumiem, ale jak ktoś robi to raz w roku to już jest szukanie dziury w :dziura::grin: