Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy wycierać auto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie czy wycierać auto po myciu a jak tak to czym?

Opublikowano

wyciera się ircha naturalna albo syntetyczna wtedy niema zacieków na aucie :banan:

Opublikowano

Która lepsza?

Opublikowano

:JC_fan:po umyciu jade 200km/h i zaciekow nie ma:wink:

Opublikowano
Która lepsza?

jak trafisz cieniutką to naturalna , a jak nie to syntetyczna tylko markowa

Opublikowano

Meguiar's ma fajne reczniki

polecam

uzywam od paru ladnych lat

Opublikowano

Wycierać jak najbardziej :good: ja co prawda nie używam Meguiarsa a zwykłą Irchę Syntetyczną z K2 ale też daje radę :wink:

Opublikowano

Jak radzic to dobrze, albo wcale. Jedyna sluszna wydaje sie byc szybka jazda o ile mamy kawalek niemickiej autostrady.

Po pierwsze ircha to zlo - i nawet nie bede polemizowal:facepalm:

Po drugie NIE nalezy wycierac auta a osuszac,

Jaka roznica? Ano taka, ze recznik kladziemy i delikatnie przyklepujemy a potem podnosimy a nie trzemy jak w letargu we wszystkie strony.

Jak jeden doradca z drugim przeprowadzi pelna korekte lakieru, zasmakuje lez, bolu i potu podczas pracy, osiagnie wysmienity rezultat, to potem bedzie chcial ten stan rzeczy utrzymac jak najdluzej.

Chyba w glownym temacie zaloze watek jak co i dlaczego od poczatku do konca.

Na koniec czym? Recznikiem. Jakim?

ShiningCar Detailing Shop Ekskluzywne Kosmetyki Samochodowe Kraków

ShiningCar Detailing Shop Ekskluzywne Kosmetyki Samochodowe Kraków

ShiningCar Detailing Shop Ekskluzywne Kosmetyki Samochodowe Kraków najlepszy z wymienionych

ShiningCar Detailing Shop Ekskluzywne Kosmetyki Samochodowe Kraków najtanszy z podaych

Opublikowano

Bez przesady z tymi irchami.Bawełna też jest dobra a wycierać zawsze trzeba aby nie było zacieków.

Opublikowano

Bawelna jest najlepsza!

Sa szampony po ktorych nie trzeba wycierac:wink:

Opublikowano

Zapodaj jakies dobre szampo ale stosunek jakosci do wydatku tez ma byc dobry:grin:

Opublikowano

Tanie i dobre sa dwa Presta Sudzz - amerykanski lub polska konkurencja 4Nano Ultraviolet

Opublikowano

Dzięki tak podpytowywuje o te kosmetyki w końcu uzbieram ładną kupkę ale przynajmniej w ciemno nie wydaje, a słuchaj czekam na ten środek gtechnique do deski a mam nalozonego poorboya i teraz trzeba go chyba czyms zmyc a skonczyl mi sie APC , da rade zmych srodkiem jakims dostepnym w marketach. Wiem ze to nie ten wątek a to ostatnie krótkie pytanko

Opublikowano

mialem kiedys Presta Sudzz,dawal rade,ale jakos ostatnimi czasy kupuje Wolfganga...

Opublikowano

recznik kladziemy i delikatnie przyklepujemy a potem podnosimy a nie trzemy jak w letargu we wszystkie strony.

:polew:

Opublikowano

Jest sporo gorsza, sprobuj dobrego recznika sam sie przekonasz