acecoupe Opublikowano 23 Lipca 2016 Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) miał może ktoś kontakt z firmą?? : Carbon Collective szampon : Carbon Collective lusso shampoo pianka : Carbon Collective satsuma snow foam miałem szampon carbon collective jest całkiem spoko ale nie za tą kasę, jeśli ktoś lubiał lusso auto bathe to jest to całkowicie inny produkt Edytowane 23 Lipca 2016 przez acecoupe
FroS-t Opublikowano 23 Lipca 2016 Opublikowano 23 Lipca 2016 Ostatnio spróbowałem szampon Soft99 Neutral Shampoo Creamy Type, naprawdę polecam, wszystko co pisze o nim producent to prawda
GregoryFx Opublikowano 23 Lipca 2016 Opublikowano 23 Lipca 2016 Ja zdecydowanie polecam Tenzi Neutral Magic Clear Foam pod pianownicę (zostawia wosk na lakierze) i szampon Unique Poseidon jako ostatnie mycie ręczne z gąbką Microfiber Madness Incredisponge Jeżeli chodzi o samo szybkie mycie, auta.
Arturinho1992 Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 miał może ktoś kontakt z firmą?? : Carbon Collective szampon : Carbon Collective lusso shampoo pianka : Carbon Collective satsuma snow foam miałem szampon carbon collective jest całkiem spoko ale nie za tą kasę, jeśli ktoś lubiał lusso auto bathe to jest to całkowicie inny produkt rozumiem, że produkt nie jest wart swojej ceny ?
Arturinho1992 Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 to jest moja subiektywna ocena to poleć coś dobrego ?
acecoupe Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) carchem 1900:1 cena może i wysoka ale szampon mocno skoncentrowany leje się 5ml na 10l wody fajnie pachnie, super domywa i daje dobry poślizg Edytowane 27 Lipca 2016 przez acecoupe
Arturinho1992 Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 http://www.sklepcarchem-silesia.pl/pl/p/CarChem-Car-Care-Shampoo-19001-Szampon-samochodowy-pH-neutralne/37 cena może i wysoka ale szampon mocno skoncentrowany leje się 5ml na 10l wody fajnie pachnie, super domywa i daje dobrcena cena nie jest aż tak tragiczna, jeśli faktycznie szampon jest dobry, a nadaje dobry połysk ?
acecoupe Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 połysk po szamponie jest możliwy tyle że musi to być szampon z woskiem
Arturinho1992 Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) połysk po szamponie? z tego co czytałem, to w jakimś tam stopniu można go uzyskać to ogólnie firma CarChem jest dobra i godna polecenia ? bo tak patrze to nawet sporo ciekawych produktów maja Edytowane 25 Lipca 2016 przez Arturinho1992
acecoupe Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Poczytaj opinii a najlepiej spróbować samemu i wyrobić swoje zdanie, są oferowane butelki 100ml więc koszty nie wielkie
Arturinho1992 Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Poczytaj opinii a najlepiej spróbować samemu i wyrobić swoje zdanie, są oferowane butelki 100ml więc koszty nie wielkie ok dzieki
acecoupe Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Poczytaj opinii a najlepiej spróbować samemu i wyrobić swoje zdanie, są oferowane butelki 100ml więc koszty nie wielkie ok dzieki i jakie wnioski?
Arturinho1992 Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Poczytaj opinii a najlepiej spróbować samemu i wyrobić swoje zdanie, są oferowane butelki 100ml więc koszty nie wielkie ok dzieki i jakie wnioski? ludzie miło sie wypowiadają na temat tej firmy, zamówiłem, za dwa dni powinienem otrzymać paczkę, umyje, zobaczę, ocenie i napisze
acecoupe Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) tutaj są testy i opinie mam nadzieję że nie łamię tym regulaminu https://www.facebook.com/CarChemSilesia/ Edytowane 26 Lipca 2016 przez acecoupe
GregoryFx Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Nie kupujcie szamponu z woskiem. To jest najgorsze dziadostwo... jak już umycie porządnie auto, przydało by się chociaż cleanerem przejechać, a już o glinkowaniu nie mówię. Nałożyć szybki letni wosk Shiny Garage Carnauba Spray Wax łatwo się nakłada i poleruje i długo się otrzymuje. A do przedłużenia po umyciu QD1 od ADBL - po prostu rewelacja. Edytowane 26 Lipca 2016 przez GregoryFx
acecoupe Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Nie kupujcie szamponu z woskiem. To jest najgorsze dziadostwo... jak już umycie porządnie auto, przydało by się chociaż cleanerem przejechać, a już o glinkowaniu nie mówię. Nałożyć szybki letni wosk Shiny Garage Carnauba Spray Wax łatwo się nakłada i poleruje i długo się otrzymuje. A do przedłużenia po umyciu QD1 od ADBL - po prostu rewelacja. Rozwiń dlaczego szampon z woskiem to dziadostwo?
Osta Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Macie jakieś dobre domowe sposoby na mycie auta? Kolor czarny. Mam tylko dostępnego węża z wodą i wiadro Co należałoby kupić na początek? Karcher odpada. Czy takie ręczne mycie z dobrym płynem, wodą z węża, jakąś szczotką/gąbką ma sens?
acecoupe Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Jak najbardziej, kup dobry szampon i tyle
Rekomendowane odpowiedzi