soki99 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 czasami trudno mi jest odpalic moja a4,jak przekrece kluczykiem to odpali i gasnie i tak kilka razy az w koncu mi zalapie,co to moze byc??
create2fight Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 imobilajzer szwankuje poszukaj na forum juz o tym bylo
ajax Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 imobilajzer szwankuje poszukaj na forum juz o tym bylo To moze byc jedna z przyczyn! Mruga Ci kontrolka immo po uruchomieniu stacyjki? Jezeli tak to immo, jezeli nie to szukamy dalej
Arthur_tt Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Mialem to samo w mojej a4. a co najlepsze samo się naprawiło :> pozdrawiam
piotro Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ja miałem to samo, aż w końcu się samo nie naprawiło, wymiana immobilizera załatwiła sprawę,
Musashi Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 identyczne objawy moze dac uszkodzenie czujnika Halla. VAG to podstawa. jezeli jest uszkodzony immo bedzie zapisany stosowny blad, jezeli bedzie inna usterka podobnie sie zapisze.
august Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Dzisiaj po odpaleniu - mrugała mi kontrolka od immo, ale auto nie zgasło. Przejechałem 20km, po 3h odpaliłem - już nic nie miga. Kiedyś już były w moim aucie problemy z immo, ale nie za mojej kadencji (wpisy w ASO). Może został usunięty? Aha, zbiegło się to ze zużyciem akumulatora. Muszę go wymienić - może zły stan aku spowodował mruganie tej kontrolki? Pozdrawiam august
Rekomendowane odpowiedzi