adamooldzz Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Czy na forum jest jakiś poradnik jak przyciemnić przednie lampy przedliftowe i kierunkowskazy ? czekam na porady oraz wskazówki ;P
Gniady Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Jak nie chcesz być widoczny to ich nie zapalaj.
jacek70 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Przyciemniać przednie lampy:facepalm:
xXPiotrekXx19 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 kolego chyba takich rzeczy nikt nie robił na forum bo to i tak nie ładnie by wyglądało
Fido Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Dżizas Przyciemnić lampy przednie. Wszyscy chcą więcej światła a ten odwrotnie.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 pewnie widział gdzieś jakaś a4 po wiejskim tuningu i mu się spodobało
adamooldzz Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 Są gusta i guściki mnie tam akurat delikatnie przyciemniony front się podoba i nie uważam aby to zajeżdżało wsią foto wzięte z innego forum
Fido Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Nocą zapewne włączasz halogeny by lepiej widzieć drogę.
rafal9119 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 smoked front jak to w mk3 robia
TyBucu Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 O wielkie pany forumowicze, anty wieśtjuningi. Wasze kochane Audi A.G. wypuszczało przedlifty z dymionymi lampami Hella, co prawda dużo ich nie było ale opcja taka była. ...zresztą tak samo jak hella robiła dymione lampy do B3,B4 i C4. "Treser" wypuszczał zawsze przyciemniane lampy z tyłu i dokładki z kompozytu, ale to już przecież rarytas. Bo nazwać wieśtuningiem wstyd, ale tak samo wyglądające lampy z allegro to już fanatycy muzyki ludowo-popularnej.
Fido Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Tylko rozróżnij najpierw fabryczne przydymienie od domowego, dopiero potem strzel posta.
TyBucu Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Rozróżniam, tak samo jak nękanie pomysłów, a strzelenie sensownego posta. Ktoś chce coś robić z autem, niech działa. Równie dobrze można by mieć pretensje do gwerty-ego że rzeza biksenony, no bo przecież domowej roboty, homologacji nie ma... adamooldzz, rozklejasz klosze, matowisz wszystko poza szkłem i odbłyśnikami, malujesz w czarny mat, sklejasz i już jakiś efekt jest.
Szymon89 Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 TyBucu a nie wiesz przypadkiem czy lampy przedliftowe trzeba rozklejać żeby je przyciemnić w środku czy są na spinki rozkładane ??? Właśnie zamierzam przydymić swoje bo znalazłem kierunki valeo ori juz przydymione i myśle że może fajnie wyglądać pzdr
tomekhxc Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 sa sklejane, musisz je upichcic. przedliftowe? raczej na spinkach bez zadnego rozklejania:wink:
TyBucu Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Sa na spinkach ale zasylikonowane... przynajmniej moje takie byly, chyba ze moje byly majstrowane
tomekhxc Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Sa na spinkach ale zasylikonowane... przynajmniej moje takie byly, chyba ze moje byly majstrowane mozliwe bo u mnie sa na spinkach i uszczelce po zdjeciu spinek ladnie klosz odchodzi, moze twoje parowaly i ktos poprostu uszczelnil:wink:
TyBucu Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 No na to wychodzi... Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
Szymon89 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 To spoko bd mógł pomodzić hehe:naughty:
rafal9119 Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 u mnie jest fabrycznie sciemnione lapy przednie wrzuce fote jak mi sie przypomni
Rekomendowane odpowiedzi