Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Przyciemnie przednich lamp przedliftowych z kierunkowskazem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na forum jest jakiś poradnik jak przyciemnić przednie lampy przedliftowe i kierunkowskazy ? czekam na porady oraz wskazówki ;P

Opublikowano

Przyciemniać przednie lampy:facepalm:

Opublikowano

kolego chyba takich rzeczy nikt nie robił na forum bo to i tak nie ładnie by wyglądało

Opublikowano

Dżizas :facepalm:

Przyciemnić lampy przednie.

Wszyscy chcą więcej światła a ten odwrotnie.:grin:

Opublikowano

pewnie widział gdzieś jakaś a4 po wiejskim tuningu i mu się spodobało

Opublikowano

Są gusta i guściki :wink: mnie tam akurat delikatnie przyciemniony front się podoba i nie uważam aby to zajeżdżało wsią :wink: foto wzięte z innego forum :laugh:

ciemne_lampy.jpg

Opublikowano

Nocą zapewne włączasz halogeny by lepiej widzieć drogę.

Opublikowano

O wielkie pany forumowicze, anty wieśtjuningi.

Wasze kochane Audi A.G. wypuszczało przedlifty z dymionymi lampami Hella, co prawda dużo ich nie było ale opcja taka była.

...zresztą tak samo jak hella robiła dymione lampy do B3,B4 i C4.

"Treser" wypuszczał zawsze przyciemniane lampy z tyłu i dokładki z kompozytu, ale to już przecież rarytas. Bo nazwać wieśtuningiem wstyd, ale tak samo wyglądające lampy z allegro to już fanatycy muzyki ludowo-popularnej.

Opublikowano

Tylko rozróżnij najpierw fabryczne przydymienie od domowego, dopiero potem strzel posta.

Opublikowano

Rozróżniam, tak samo jak nękanie pomysłów, a strzelenie sensownego posta.

Ktoś chce coś robić z autem, niech działa. Równie dobrze można by mieć pretensje do gwerty-ego że rzeza biksenony, no bo przecież domowej roboty, homologacji nie ma...

adamooldzz, rozklejasz klosze, matowisz wszystko poza szkłem i odbłyśnikami, malujesz w czarny mat, sklejasz i już jakiś efekt jest.

Opublikowano

TyBucu a nie wiesz przypadkiem czy lampy przedliftowe trzeba rozklejać żeby je przyciemnić w środku czy są na spinki rozkładane ???

Właśnie zamierzam przydymić swoje bo znalazłem kierunki valeo ori juz przydymione i myśle że może fajnie wyglądać pzdr

Opublikowano

sa sklejane, musisz je upichcic.

Opublikowano
sa sklejane, musisz je upichcic.

przedliftowe? raczej na spinkach bez zadnego rozklejania:wink:

Opublikowano

Sa na spinkach ale zasylikonowane... przynajmniej moje takie byly, chyba ze moje byly majstrowane :wink:

Opublikowano
Sa na spinkach ale zasylikonowane... przynajmniej moje takie byly, chyba ze moje byly majstrowane :wink:

mozliwe bo u mnie sa na spinkach i uszczelce po zdjeciu spinek ladnie klosz odchodzi, moze twoje parowaly i ktos poprostu uszczelnil:wink:

Opublikowano

No na to wychodzi...

Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.

Opublikowano

u mnie jest fabrycznie sciemnione lapy przednie wrzuce fote jak mi sie przypomni