Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przyszedł czas na wymiane B6 na B8 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przyszedl czas na wymiane z b6 na b8

a wiec :)

Audi A4 B8 2011 rok 2.0 TDIe 100KW

to co w standardzie nie będę wymieniał napisze później cala specyfikacje

ale miedzy innymi:

-start/stop

-wielofunkcyjna kierownica

-kolorowa navi

-kolorowy komuter

-3 strefowa klima

-nie wiem czy we wszystkich jest jak jechac by spalic jak najmniej :)

-kola 16" (zostają na zimę)

-bixenon

-led przód tył

-rolety tył

itd itd opisze więcej w wolnej chwili jak będę robił zdjęcia (jak spadnie śnieg)

Potrzebuje pomocy w wyborze felg 16" (jeżdżę dużo na ryby i często zjeżdżam z asfaltu polniakami do tego filpuje czesto łódkę w miejscach nie do końca dozwolonych :) wiec niższy profil odpada)

kilka zdjec z telefonu:

447dee436fcdb99dm.jpg

9e42b3bc9ac186f6m.jpg

93cabfa55e65beebm.jpg

9a80735e81dcb388m.jpg

Opublikowano

ładniutka:naughty:ale wnetrze brzydkie mam podobne i bedzie zmiana bo jest:thumbdown:

Opublikowano

Po polowie ryb te biale stolki przestana byc biale ;-) bezawaryjnosci!

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalk now Free

Opublikowano
ładniutka:naughty:ale wnetrze brzydkie mam podobne i bedzie zmiana bo jest:thumbdown:

Widzę że w opisie masz b8 Rs4.. to jak z tym wnętrzem.. ?? :facepalm::whistling:

http://d.motofakty.pl/art/69/5n/b7tk604kwk040k0w84og/audi-rs4-avant-16.640.jpg to chyba nie jest podobne wnętrze.. ??:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Wlasnie wnetrze najbardziej mi sie podoba :) pewnie kwestia gustu:)

---------- Post dopisany at 06:28 ---------- Poprzedni post napisany at 06:27 ----------

Po polowie ryb te biale stolki przestana byc biale ;-) bezawaryjnosci!

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalk now Free

naszczescie bagaznik w srodku czarny a jesli chodzi o jezdzenie przed i po to niestety kocyk ;/

Opublikowano

Wnętrze jest bardzo ładne , fajnie kontrastuje z piano, aluminium ale są minusy coś dokupić (skóre ,blendy Banga) to trzeba naprawde poszukać :wink:

Opublikowano

Widzę że w opisie masz b8 Rs4.. to jak z tym wnętrzem.. ?? :facepalm::whistling:

http://d.motofakty.pl/art/69/5n/b7tk604kwk040k0w84og/audi-rs4-avant-16.640.jpg to chyba nie jest podobne wnętrze.. ??:facepalm:

jak czytasz opis to do konca widziałes rs4 b8 w sedanie i do tego 2008r?bo pewnie nikt tu jeszcze nie widzial:wink:i jeszcze z takim silnikiem:whistling:

Opublikowano

Gratki zakupu - jest co rezać :kox:

Opublikowano

jak czytasz opis to do konca widziałes rs4 b8 w sedanie i do tego 2008r?bo pewnie nikt tu jeszcze nie widzial:wink:i jeszcze z takim silnikiem:whistling:

a jakiś temat z tym unikatowym sedanem masz?:decayed:

Opublikowano

Elagancka !! :hi:

Mam taką samą tylko bez LED-ów i roczek starszą :grin:

Szerokości :wink:

Opublikowano

to nie temat na tego typu rozmowe wiec nie ma co smiecic.:decayed:

Opublikowano

to nie temat na tego typu rozmowe wiec nie ma co smiecic.:decayed:

......... :polew::facepalm::facepalm::facepalm: koniec ot

Opublikowano
  • Autor
Wnętrze jest bardzo ładne , fajnie kontrastuje z piano, aluminium ale są minusy coś dokupić (skóre ,blendy Banga) to trzeba naprawde poszukać :wink:

niestety racja doswiadczam to juz w B6 gdzie mam niebieskie wnetrze ;/

Opublikowano

Podziwiam brak jakiegokolwiek obycia fachowcow od estetyki z tego forum. Nikt sie przeciez Was nie pyta co w tym aucie jest brzydkie...

Nie kazdy kupowal auto jak Wy biorac to co sie napatoczylo, niektorzy wybierali wlasnie takie wnetrze swiadomie...

Mimo wszystko zycze duzo radosci z fury ! ;)

Opublikowano
Podziwiam brak jakiegokolwiek obycia fachowcow od estetyki z tego forum. Nikt sie przeciez Was nie pyta co w tym aucie jest brzydkie...

Nie kazdy kupowal auto jak Wy biorac to co sie napatoczylo, niektorzy wybierali wlasnie takie wnetrze swiadomie...

:grin: dokładnie. właścicielowi ma się podobać :wink: