bolusss Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Koledzy nurtuje mnie nastepujaca rzecz otorz zaczyna mi szumiec szum dochodzi z okolic tylnego mostu .Ost myslame ze to lozyska z tylu to robilem lozyska z tylu i jest ok a teraz szumi tak przy predkosciach 70=90 z tylu mysle czy to moze most jak tak to co zrobic zmienic olej .Czy myslec juz o poszukiwaniu drugiego lub czy myslec o naprawei tego . Doradzcie koledzy bo juz sam nie wiem co mam robic .Pomózcie to nie jest takie buczenie jak z rozwalonych lozysk to jest takie lekkie szumienie .
GTD_RFD Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 A sprawdzałeś stan oleju w tylnym moście?
bolusss Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 nie nie srpawdzalem bede musial wjechac na kanal A tam jest jakas sruba sprawdzajaca?
jacek70 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 A nowe łożyska prawidłowo zamontowałeś.
bolusss Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 tak sa zamontowane popawnie
Adammmek Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Podłączę się do tematu bo nie mogę założyć nowego tematu a mój jest trochę podobny, otóż tylko na jedynce skrzynia wydaje dziwne terkotanie wręcz walenie. Czy naprawia się te skrzynie czy tylko wymiana na inną? Moje auto to b5 1.8t quattro skrzynia manual.
Rekomendowane odpowiedzi