dobry_k Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam Jestem ciekawe co jest źle lub czemu tak jest, iż nie ma oddzielnej kontrolki od świateł postojowych oraz świateł mijania ? W moim aucie wystarczy włączyć światła postojowe i już świecą obie kontrolki na desce i włączniku, czemu nie są rozdzielone na światła postojowe oraz mijania ? Da się to jakoś zmienić ? Pozdrawiam
lizik Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 W B6 masz dwie ikonki od świateł? ja mam tylko zieloną (postojowe) na zegarach... niezależnie czy włączę postojowe czy kseny
POWER-KRIS Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Pewnie mu chodzi żeby postojowe mieć na włączniku, mijania na zegarach i drogowe. Sony Xperia Tapatalk 4.
dobry_k Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 Dokładnie więc czemu tak jest, że wszystko jest w jednym ? Można to jakoś rozdzielić ?
marekg Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Dokładnie więc czemu tak jest, że wszystko jest w jednym ? Można to jakoś rozdzielić ? nie da się nic rozdzielić bo i niczemu sensownemu by to nie służyło. W większości znanych mi samochodów tak to działa. Pozycyjne i mijania mają tę samą kontrolkę na zegarach. Przełącznik ustawiony na światła mijania i tak po wyłączeniu zapłonu pozostawia włączone światła pozycyjne. Skoro miałeś B4 to i tak powienieneś poczuć tę wygodę, że kontrolka świateł mijania w ogóle jest
dobry_k Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 Skoro miałeś B4 to i tak powienieneś poczuć tę wygodę, że kontrolka świateł mijania w ogóle jest Bez przesady, B4 było ponad 3 lata temu wiec spokojnie. A co do stanu tego auta to nie jeden z Was by sie zdziwił jak wyglada nadal i w jakim dobrym stanie było Pozdro
Fido Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Tylko co NAS obchodzi jego stan techniczny.
Rekomendowane odpowiedzi