Krzysztof Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Witam, Wybieram sie we wrzesniu na zasluzony wypoczynek i mam w zwiazku z tym prosbe. Jesli jest mi ktos w stanie polecic jakies fajne miejsce na nocleg w Kolobrzegu no i kluby/imprezy mieszczace sie tam to bede wdzieczny Wybieram sie na tydzien. P.S. Bede tam 1szy raz, wiec licze na kazda pomoc ;>
YATES Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Nie jedz do Kolobrzegu - byla u mnie ostatnio taka pani z tego miasta i mowila,ze tam juz prawie nie ma plazy - woda ja zabrala.
tropico Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 dodatkowo w Kołobrzegu jest najzimniejsza woda, ponieważ tam jakieś prądy są
dawkol-d1 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Byłem niedawno w Kołobrzegu i na brak plaży nie narzekałem A co do zimnej wody, to się przyzwyczaisz, a biorąc jeszcze pod uwagę, że w okolicach Świnoujścia pływają ścieki ze Szczecina, to lepiej się kąpać w zimniejszej wodzie :> p.s. Kołobrzeg to jedno z droższych miast nad morzem.
Nowak_zg Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 bylem teraz w Mielnie( nadmorskie miasto imprez i klubow np. Senso, Bajka, Troll itp .. ) plaza fajna duzo barow klubow i budek z HAMBURGIIEEERAMI ;] Woda o 4C cieplejsza niz w Kolobrzegu wiec jesli ci zalezy na cieplejszej wodzie, dobrych imprezach to polecam Mielno
tropico Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Byłem niedawno w Kołobrzegu i na brak plaży nie narzekałem A co do zimnej wody, to się przyzwyczaisz, a biorąc jeszcze pod uwagę, że w okolicach Świnoujścia pływają ścieki ze Szczecina, to lepiej się kąpać w zimniejszej wodzie :> p.s. Kołobrzeg to jedno z droższych miast nad morzem. mylisz się na całej linii, Świnoujście jako 1 z 3 polskich kąpielisk otrzymało niebieską flagę... a ścieki by dopłynąć do Świnoujścia muszą pokonać 60km i przepłynać po drodze przez j.dąbskie i zalew szczeciński także bajki opowiadasz kolego z tymi ściekami...
Krzysztof Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Dziekuje za odpowiedzi. Zdecydowalismy sie zatem na Mielno Nawet juz wstepnie zbadalismy kwatery ;>
krzysiek23 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 jedz do mielna,tak jak nowak_zg napisal mielno to polska stolica imprez ja mieszkam 30 km od mielna,i teraz jestem tam codziennie...kolobrzeg juz umarl sunrise skonczony wiec mlodzi wyjechali,tam juz niema co robic -1 ciekawe balety,kazamaty zamknieete zostalo jedynie moscito..... ale powiem ci ze we wrzesniu nawet w mielnie szalu niebedzie,to pora konczacych sie urlopow,jedynie zielone szkolki.......
tony84 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Nowak_zg byłeś w mielnie swoją audiczką?? jak tak to kiedy?? ja byłem cały lipiec. miasto ok jak lubisz imprezy :banan: jest gdzie, szczególnie polecam senso :evil: i fajne towarzystwo można poznać :evil: szczególnie płci pięknej :slina:
Rekomendowane odpowiedzi