ekskul Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam mam problem a może pytanie? Otóż mam założone wszystkie osłony pod maską, lecz gdy pada deszcz woda spływa na akumulator. Czy ma to jakiś wpływ na akumulator?
powaguspisz Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Na sam akumulator może i nie, ale może śniedzieć (taki nalot) w efekcie może wystąpić słabe ładowanie zły styk klemy z akumulatorem. Sprawdź dlaczego Ci cieknie, czy gdzieś czegoś nie brakuje.
ekskul Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Opublikowano 9 Listopada 2013 Z rynienki woda leci po tej wielkiej osłonie i wchodzi pod tą osłonę akumulatora
jacek70 Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Posmaruj kremy śladem i nic się nie stanie.Co mają powiedzieć ci co wogóle nie mają osłon.
Fido Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Napisz co to ten "ślad" bo nie wszyscy wiedzą. Ja również.
Gość Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 właśnie dzisiaj zauważyłem że mam ze 3 cm wody pod aku. fabrycznie miałem już bez osłony - szajs zrobili jakiś z tym odpływem H2O
Fido Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Rusz odpływy i poleci. Guma lubi się skleić.
Gość Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 tak podejrzewam że zatkane , wyjmę aku i dokładnie to obejrzę i wyczyszczę
GTD_RFD Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 pewnie liści i innego brudu się nazbierało
ekskul Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Opublikowano 9 Listopada 2013 Czyli mam rozumieć, że woda na akumulatorze nie ma wpływu na jego rozładowywanie? Jak prawidłowo powinna spływać woda? Chodzi mi o tą rynnę koło maski, czy ma kierować wodę w jedno miejsce? Zauważyłem że blokuje tylko liście a woda spływa jak jej pasuje.
Fido Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 By rozładowało to aku musiało by stać po klemy w wodzie. Inaczej go nie rozładuje.
Rekomendowane odpowiedzi