Al@n Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Witam wszystkich fanów marki OOOO !Posiadam swoje B5 od 3 lat, A4-klub.pl jest najczęściej używanym przeze mnie forum, wiec przydało by się pokazać czym poruszam się na co dzień.Moja audi to poliftowa wersja b5 z 2000r w kolorze LZ5L z silnikiem AvG. Auto kupiłem w Germanni od prywatnej osoby w przebiegiem 205 000km, ma kilka minusów które z czasem będę starał się eliminować.Wypas:* 1/2 quattro* 1/2 fis* felgi amelinium* grzane fotele* relingi chrom ( na obwódki Niemiec nie dołożył )* nagłośnienie nokia* el przednie szyby* zawias terenowy 1BA* centralny zamek* haki to chyba tyle z full opcji aktualny wyglad:******************************************************************************************auto kilka dni po zakupie:Rzeczy które już zrobiłem w aucie przez całą kadencje posiadania:* zawieszenie 1BE* kiera s4* konsola 2din NAVI PLUS i zmieniarka MP3* ori xenon d2s + atrapy spryskiwaczy* ramki zegarów* symetryczne światło przeciwmgielne* grill S4* felgi polerowane łopaty a8 d2 17" >>> 17" Sline a4 b6 04r* mieszek, galka i reczny w skórze* centralny zamek z ori scyzorykami* TEMPOMAT* ori odpinany hak westfallia* felgi na zimę 16 BIEDRONKI B6* ramiona wycieraczek z piórami PASSAT B5 FL* wyleciał KAT* poduszka Audi TT do esowej kierownicy* obwódki szyb chrom* RECARO czarna skóra* BOSE* oświetlenie LED* full fis* tylne szyby elektryczne* 10x AIRBAG* GWINT KW INOX * podgrzewane lusterka malowane w satyne ( jak ori rs4)Plany:* body S4 ( ewentualnie z grubej rury RS4 )* TURBO AWX + program na jakieś 140KMa reszta wyjdzie w praniu Ponieważ jestem fanem marki OOOO postanowiłem zrobić sobie taki mały gadżet Projekt trwał całe wakacje 2013 głównie w wolnych chwilach, roboty było ogrom ale efekt wyszedł dla mnie zadowalający z plusem.Temat będę starał się uzupełniać czekam na ważne uwagi i podpowiedz, krytyka także mile widziana Edytowane 1 Lipca 2015 przez Al@n
misiek95 Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Daj zdjęcia jak teraz wygląda, póki na alu stoi Jak zrealizujesz te plany co mówiłeś typu fis, recaro itd. to auto bedzie kosa:kox: Jak bym miał tyle gratów co Ty, to bym z garażu nie wychodził
matyss___ Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 fajny stolik ehhe tez chcem taki
xBladex Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 no ładnie ładnie daj jakies nowsze foty
Dżordż Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 chętnie bym przytulił taki stolik a auto fajne, przyglebiłbym troche i dał fajną felgę
Aron21 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Audiczka zacna w ujj:decayed: Na żywo to się dopiero prezenci A co do planów Alan to : * podgrzewane lusterka malowane w satyne ( jak ori rs4) * GWINT KW INOX * obwódki szyb chrom To już dawno powinno u ciebie zawitać nie wiem na co czekasz A co do stolika to co się nie chwaliłeś jak u ciebie byłem Sam bym takiego przygarnął
matibronx Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 kolego stolik jest mega. posiadam taki dół silnika nie chcesz czasami zrobić drugiego stoliczka ;P ??
Al@n Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 kolego stolik jest mega. posiadam taki dół silnika nie chcesz czasami zrobić drugiego stoliczka ;P ?? mogę wykonać taki stolik z twoich lub moich części ---------- Post dopisany at 15:36 ---------- Poprzedni post napisany at 15:31 ---------- tempomat zawitał na pokładzie nie obyło się bez pomocy forumowych magików ! No i NAVI PLUS już w czarnej konsoli
marek33 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 rewelacja zwłaszcza navi . ja z swojej czekam na wiosnę
Al@n Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 Za kilka dni wnętrze przejdzie małą przemianę
misiek95 Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 auto się doposaża:grin: będzie wypas:naughty:
Al@n Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 auto się doposaża:grin: będzie wypas:naughty: nie ma to jak wnętrze z pakietu eslajn
xBladex Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 no to czekamy moze dawaj foty z postępów na bieżąco... czy to ma byc niespodzianka?
Rekomendowane odpowiedzi