Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BFC] I oto właśnie ona. Odsłona piąta ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie manual ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Nie :gwizdanie:

Będzie naprawiony Multi :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

chyba nie bo w pracy musi się namachać ( 16 biegów do przodu :evil: ) ,a jak do domu wraca to odpoczywa w meleksie :>

Opublikowano

chyba nie bo w pracy musi się namachać ( 16 biegów do przodu :evil: ) ,a jak do domu wraca to odpoczywa w meleksie :>

To teraz już wiem dla czego w profilu ma Spalanie:......FREE :tongue4::decayed:

Opublikowano

tu chodzi o fajki że j..... ten fajny nałóg :kox:

Opublikowano
  • Autor

E E E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bez takich insynuacji mi tutaj :bicz3:

Coś w tym jest Patryk. Dzisiaj jakoś nie wyobrażam sobie osobówki z manualem. Chociaż do tego automata trochę mi brakuje mocy... :gwizdanie:
Opublikowano

Coś w tym jest Patryk. Dzisiaj jakoś nie wyobrażam sobie osobówki z manualem. Chociaż do tego automata trochę mi brakuje mocy... :gwizdanie:

przykra sprawa, a portfel boli jeszcze bardziej

heh a co do automata w stralisach , to też fajna rzecz :kox:

Opublikowano
  • Autor

przykra sprawa, a portfel boli jeszcze bardziej

heh a co do automata w stralisach , to też fajna rzecz :kox:

FUJ. Mój ma manuala, ale ostatnio szeryf zapodał nowego Stralisa z automatem...

W Alpach KOSZMAR :no:

A co do portfela to cóż... Miały być wakacje, a będzie skrzynka po remoncie :disgust:

Opublikowano

Artur - kołuj kanał, spuszczaj ATF, wyciągaj sterownik i wyślij mi go.

Jaki błąd zapisał się w buforze?

Opublikowano
  • Autor

17090 Transmission Range Sensor (F125): Implausible Signal

P0706 - 35-00

Opublikowano

P0706 - 35-00

Standard. Przemyśl to co zaporponowałem - chyba najtańsza opcja. Kłopoty dotyczą raczej samego sterownika (jeszcze nie czas na bieżnie i łańcuch).

Opublikowano
  • Autor

P0706 - 35-00

Standard. Przemyśl to co zaporponowałem - chyba najtańsza opcja. Kłopoty dotyczą raczej samego sterownika (jeszcze nie czas na bieżnie i łańcuch).

Chyba tak zrobimy Bartek. W sobotę skoczę do siebie na firme, zleję oliwę i wyciągnę sterownik.

Aczkolwiek niemal w 100% jestem pewny że jest dodatkowo jakaś usterka mechaniczna.

W zeszłym tygodniu pod marketem odpaliłem auto, przesunąłem drążek na R i tak coś w skrzyni yebło, jakby mi ktoś w dupala wjechał.

A co do bieżni i łańcucha to nie wiem. Tak mi gość zasugerował (choć od razu zaznaczył, ze trza to obadać), dodatkowo w necie wyczytałem na kilku forach o automatach, że to bardzo częsta przypadłość pomiędzy 140 a 200 tysi. Mój ma akurat 155, także możliwość jest.

POwiedz mi Bartek co z tym zrobisz i ile mnie to pociągnie po kielni :cool1:

Opublikowano

Jeśli masz taką możliwość - warto wywalić skrzynię i obejrzeć dwumas. Skrzyni też można się przyjrzeć ale nie wiem ile Twój mechanik skasuje za diagnostykę... Jeśli nie chcesz pisać tutaj o cyfrach - zapraszam na pw.

Ja z Twoim driverem przejadę się do Ozorkowa...

BTW - łańcuch i bierznie mogą odmówić posłuszeństwa bliżej 300 000km. Przy tym przebiegu to jedynie przez zaniedbanie albo nadmierną eksploatację (ciebie nie podejrzewam ale może poprzedni właściciel?)

Opublikowano
  • Autor

Powiem szczerze, że nie wiem jeszcze ile gość mnie skasuje, bo go nie znam. Jest polecany przez wszystkich jako spec od automatów, który ogarnia właśnie multi, jakieś wynalazki z BMW i coś tam jeszcze...

Póki co jestem umówiony za 2 tygodnie, także mechanikę tak, czy siak dam mu do roboty, bo innego wyjścia nie mam.

A w Ozorkowie co robią? Regenerują?

Wrzuć mi Bartek swój adres na PW, to w sobotę wyciągnę sterownik i w poniedziałek Ci to wyślę. Tutaj gość się w regenerowane nie bawi. Tylko podmiana na nowy :no:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 16:16_________________________________________________U mnie eksploatacja była wręcz minimalna. Przez 3 lata 42 tys. I to głównie żona z dziećmi...

Jedyne, co mi jeszcze chodzi po głowie to filtr zewnętrzny, bo być może nigdy nie był wymieniany, tylko skąd to uderzenie w skrzyni?

Nie ulega wątpliwości, ze coś się dzieje. Mogłem trochę wcześnie się tym zając, ale cóż. Wieczny brak czasu :wallbash:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zastanawiam się czy to uderzenie nie było wynikiem usterki F125 (chwilowa utrata wymaganego sygnału). Może wstrzymaj się z pakowaniem się w koszty. Spróbujmy póki co z samym sterownikiem...?

Adres wysyłam na pw.

Co do dalszej analizy - filtr na pewno jest OK (potwierdzają to parametry skrzyni).[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 16:45_________________________________________________

Sterownik dziś dojechał :) Troszkę mam na głowie w tym tygodniu ale może jutro spróbujemy go naprawić :good:

Opublikowano
  • Autor

Zastanawiam się czy to uderzenie nie było wynikiem usterki F125 (chwilowa utrata wymaganego sygnału). Może wstrzymaj się z pakowaniem się w koszty. Spróbujmy póki co z samym sterownikiem...?

Adres wysyłam na pw.

Co do dalszej analizy - filtr na pewno jest OK (potwierdzają to parametry skrzyni).[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 16:45_________________________________________________

Sterownik dziś dojechał :) Troszkę mam na głowie w tym tygodniu ale może jutro spróbujemy go naprawić :good:

Ha.

Właśnie miałęm do Ciebie dzwonić, czy już dotarł. Super. :good:

Mam nadzieję, że nie skopali go za bardzo i nic nie uszkodzili?

Opublikowano

Nie - jest gitara. Zapakowałeś to tak, że czołg mógłby po tym przejechać :polew:

Opublikowano
  • Autor

Nie - jest gitara. Zapakowałeś to tak, że czołg mógłby po tym przejechać :polew:

:wstydliwy: :wstydliwy: :wstydliwy: ostrzegałem :naughty:
Opublikowano

Przepraszam, że tak długo to trwało - sterownik skrzyni naprawiony (poza F125 reszta była "zdrowa"). Jutro wysyłam...

Opublikowano

Wyrosl nam nowy fachowiec od multi... :wink4: