Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BFC] I oto właśnie ona. Odsłona piąta ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pięknie wygląda po modach! Zupełnie inne auto :good: listwy s-line giną na aucie, ostatnio u siebie zmieniłem ze zwykłych na s-line i teraz stwierdzam, że jednak od esy wyglądały by lepiej...

Opublikowano
  • Autor

Pięknie wygląda po modach! Zupełnie inne auto :good: listwy s-line giną na aucie, ostatnio u siebie zmieniłem ze zwykłych na s-line i teraz stwierdzam, że jednak od esy wyglądały by lepiej...

Dzięki :good:

Tak właśnie dumam i dumam i coraz bliżej jestem tych eSowych :wink4:

Opublikowano

Dzięki :good:

Tak właśnie dumam i dumam i coraz bliżej jestem tych eSowych :wink4:

Ja też bym wolał jednak od esy. Przymierzam się do rozklejania lamp boję się żeby czegoś nie spieprzyć, ale ten czarny środek kusi :kox:

Opublikowano

przycisk od ESP jakas opryszczka wziela :tongue4: autko :good:

Opublikowano
  • Autor

przycisk od ESP jakas opryszczka wziela :tongue4: autko :good:

Eee tam. Przeczytaj dokładnie pierwszego posta.

Przycisk juz dawno wymieniony na nowy :decayed:

THX :notworthy:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajna :good: lampy świetnie wyglądają, mało już przypomina pierwotny stan jak u mnie :polew:. Szkoda, że ja nie umiem sobie nic zmodyfikować :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Bardzo fajna :good: lampy świetnie wyglądają, mało już przypomina pierwotny stan jak u mnie :polew:. Szkoda, że ja nie umiem sobie nic zmodyfikować :wallbash:

Eee tam nie umiesz. Pewnie nie chcesz.

Wszystko, co do tej pory zrobiłem u siebie, wynalazłem na Forum ;)

Opublikowano

Ale ja baba więc nie wiem co i jak "ugryżć ":) Felgi zmienić nie problem ale już ten spód żeby nie był np. taki jaki mam to widzisz mnie jak to robię sama ? :tongue4: Ja nawet za wymianę opony się nie brałam chociaż wiem jak i jaki sprzęt ale fizycznie mnie to przerosło, bo moja fura trochę waży a ja niewiele. Tu trzeba męskiej siły i tyle. Ale podglądam wasze ulepszenia i tylko zastanawiam się jakie to koszta żeby mieć np tempomat którego nie mam czy wielofunkcyjna kierownicę. No i najważniejsze, że ja nadal wkładam pieniądze ale we "wnętrze" pod maską a nie design. U mnie się zawsze coś do zrobienia znajdzie a teraz najważniejsza jest wymiana oleju w skrzyni. Pozdrówka :wink4:

Opublikowano

Ale ja baba więc nie wiem co i jak "ugryżć ":) Felgi zmienić nie problem ale już ten spód żeby nie był np. taki jaki mam to widzisz mnie jak to robię sama ? :tongue4: Ja nawet za wymianę opony się nie brałam chociaż wiem jak i jaki sprzęt ale fizycznie mnie to przerosło, bo moja fura trochę waży a ja niewiele. Tu trzeba męskiej siły i tyle. Ale podglądam wasze ulepszenia i tylko zastanawiam się jakie to koszta żeby mieć np tempomat którego nie mam czy wielofunkcyjna kierownicę. No i najważniejsze, że ja nadal wkładam pieniądze ale we "wnętrze" pod maską a nie design. U mnie się zawsze coś do zrobienia znajdzie a teraz najważniejsza jest wymiana oleju w skrzyni. Pozdrówka :wink4:

Wybacz Arturo za OT a co zrobiłaś w środku pochwal się :naughty:

Opublikowano

Na razie czysto techniczny serwis ponieważ auto była zapuszczone a niektóre elementy jeszcze od nowości i ledwo dyszały. Mój silniczek jest drogi w utrzymaniu. Zrobiłam więc wszystkie techniczne rzeczy rozrząd,oleje, płyny, klocki, świece, opony 2 komplety nowe ( zima, lato) itd . W międzyczasie wysypał się nastawiacz kąta wtrysku ( i tak już będzie co jakiś czas ), poszły przewody paliwowe, zdechły wycieraczki ( w czasie wypadu zimowego na Czechy zdechł silnik wycieraczek tylnych) i padł bezpiecznik w zapalniczce. No i nieszczęsne fabryczne radio wymieniłam, bo kaset nie słucham :D i teraz mam fajnego Soniaca. Potrzebuje zmienić przyciski od klimy "+" "-" bo zdarte, podłokietnik na przód bo połamany był zamek i sie nie zamyka i nie wiem czy te srebrną obudowę przy przekładni skrzyni da się tez wymienić, bo porysowana. Poza tym środek nie był zniszczony także po prostu glancuję, odkurzam i będę prać tapicerkę, bo juniory świntuszą ją strasznie z tyłu. A modami się póki co Waszymi rozkoszuję, może kiedyś będę miała luźna kasę na swoje :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No weź Magda. Przecież narobiłaś tyle, że co niektórym by życia brakło ;)

Grunt to powolutku i bez stresu. Ja też nie modzę ile bym chciał, bo mam jeszcze kilka innych studzienek bez dna :decayed:[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 20:00_________________________________________________Dzisiaj walczyłem trochę ze springami.

Założyłem Eibachy -30

Taka fotka na początek

0ed538cb3d7080a0med.jpg

Opublikowano

Magdalenah, silnik drogi w utrzymaniu? to tylko taki mit, każde auto w cenie powyżej 30tyś jest drogie w utrzymaniu. I wszystko rozchodzi się o to, jak jest i jak było traktowane przez poprzednich właścicieli. Samo tankowanie i conajwyżej wymiany oleji i filtrów mszczą się prędzej czy poźniej :naughty: .

A Truckmaniac, rzeczywiście fajny furak, patrząc na jego początki efekt jest rewelacyjny. Podobają mi się progi pomalowane, a listwy drzwi zostały w oryginale? Ciekawie się to komponuje

:hi:

Opublikowano
  • Autor

Listwy zostały w oryginale, bo zamierzam założyć docelowo listwy S4, ale i tak zostaną szare.

Bo mi się tak podoba :decayed:

Opublikowano

i prawidłowo, też bym nie malował tych gum... bo to nie ma sensu, a za rok-dwa by ta farba schodziła i wyglądało by :sick3:.

Opublikowano

Magdalenah, silnik drogi w utrzymaniu? to tylko taki mit, każde auto w cenie powyżej 30tyś jest drogie w utrzymaniu. I wszystko rozchodzi się o to, jak jest i jak było traktowane przez poprzednich właścicieli. Samo tankowanie i conajwyżej wymiany oleji i filtrów mszczą się prędzej czy poźniej :naughty: .

Panowie w warsztatach samochodowych zawsze kuszą sie o takowy komentarz- 2,5 TDI ?! przecież to złom! pełno tego stoi za niemiecką granicą, trzeba było 1,9 kupić a nie to !

Samochód był dobrze traktowany przez 1 właściciela, troche jeździła nim żona handlarza i tu trudno mówić o dbaniu, a potem ja od marca 2007. Czyli od grudnia 2006 do marca 2007 chyba nie spaskudzili auta :D Ja powymieniałam wszystko co było niezbędne ale to nie koniec na pewno. Od strony silnika wszystko gra póki co.Zresztą chyba pompa jest bardziej awaryjna a zwłaszcza nastawiacz kąta wtrysku. Reasumując auto żyje i sprawuje się tak jak powinno 2,5 w turbo.

Truckmaniac :D ja sie do ciebie zgłoszę po porady hehe . Autko super wygląda.

Opublikowano

Listwy zostały w oryginale, bo zamierzam założyć docelowo listwy S4, ale i tak zostaną szare.

Bo mi się tak podoba :decayed:

Lecisz z modami :good: super autko :) podoba mi się :hi:[br]Dopisany: 19 Maj 2010, 12:55_________________________________________________

i prawidłowo, też bym nie malował tych gum... bo to nie ma sensu, a za rok-dwa by ta farba schodziła i wyglądało by :sick3:.

Co Ty wiesz o malowaniu :decayed:[br]Dopisany: 19 Maj 2010, 12:56_________________________________________________Magdalenah

Co do ramki koło drążka zmiany biegów to można wymienić :hi:

Opublikowano

Co Ty wiesz o malowaniu :decayed

wiem tyle, że farba na takiej powierzchni nie trzyma się tak mocno. A auto nie stoi w garażu, jeżdżąc w trasie często odbijają się kamyczki, szczególnie gdy kółka nie są schowane głęboko pod nadkola. A opcja malowania, żeby pomalować mi się nie podoba. Tym bardziej, że bez tej farby i tak to wygląda bardzo ciekawie :good:.

Opublikowano

Arturro - dawaj no jakieś foteczki jak lalka siadła na Eibach'u :kox:

Opublikowano

Też jestem Ciekaw :naughty:

Kurde ja to żałuje, że nie poszedłem w listwy drzwi od esy. :confused4:

Dobry plan :wink4:

Opublikowano

Też jestem Ciekaw :naughty:

Kurde ja to żałuje, że nie poszedłem w listwy drzwi od esy. :confused4:

Dobry plan :wink4: