grafit7 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mam dokładnie to samo przy tych samych prędkościach. Wiesz może już co to może być. Ja mam A4 b6 2.0 20V ALT U mnie te wibracje występują przy tych prędkościach, na dodatek jadąc jednostajnie z tymi samymi obrotami i tą samą prędkością te wibracje pojawiają się falami tnz. zaczynają być odczuwalne po chwili jakby się zmniejszają i znowu narastają i znów cichną itd. Próbowałem też dawać na luz i drania w dalszym ciągu są tak samo odczuwalne (może trochę lżej ale jednak są), tak samo nie ma znaczenia czy skręcałem lewo prawo (oczywiście przy tych prędkościach ostrożnie ) Mi mechanik stawia na łożyska, z tym że mówi żebym z tym poczekał do wiosny to się nim przejedzie i sprawdzi. O tej porze tu gdzie mieszkam nie ma jak sprawdzić.
Bubu05 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Sprawdz czy na innym biegu jest ten problem (poduszka silnika), sprawdz Bierznosc, czy opona sie nie wyzabkowala (nawet w nowej)
st4yKool Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Oslona silnika ori? Dokrecona? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
roadking Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2014 Po wymianie obu poduszek pod silnikiem problem został zażegnany.
Rekomendowane odpowiedzi