Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Poduszka silnika z czujnikiem uszkodzona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W mojej audi przy puszczeniu i dodaniu gazu bądź zmianie biegu jest wyczuwalny taki gumowy luz, obstawiam poduszkę dzisiaj. Dzisiaj będąc na vagu wyszło że mam uszkodzony przepływomierz oraz coś tam zawieszenie silnik błąd. pytam co to jest a mechanik nie wiem. Sam teraz wyczytałem że są poduszki które mają czujnik, ale pewnie strasznie drogie czy sa zamienniki bez czujnika które to poduszki. jak podniosłem auto zauważyłem jedynie luz na poduszce podpory skrzyni tej centralnej na środku. Co o tym myślicie.

Opublikowano

Zmieniałem tą poduchę centralną skrzyni.

A powodem był właśnie opisywany przez ciebie stuk przy dodawaniu i odejmowaniu gazu.

Opublikowano

fidotp masz namiar na tą poduszkę? już w 3 sklepach szukali i nie znaleźli nie występuje w ich katalogach POMOCY proszę.

Opublikowano

Ja zdałem się na mechanika,nie miał problemu z jej dostaniem.

Jutro mogę popatrzeć w fakturę, leży w aucie.

Opublikowano
fidotp masz namiar na tą poduszkę? już w 3 sklepach szukali i nie znaleźli nie występuje w ich katalogach POMOCY proszę.

nie wystepuje w zamienniku poduszka z czujnikiem. Tylko serwis

Opublikowano

Mówimy teraz o poduszce centralnej skrzyni biegów-podpory którą wymieniał fidotp a której ja nie mogę dostać a nie poduszce silnika.

Opublikowano

Dla relaksu przespacerowałem się po fakturkę.

Wpis "Poduszka skrzyni biegów Audi A4/Passat" koszt 160 z vat.

Numer części w sklepie 21652948

Patrzyłem na aledrogo po tym numerze ale ta poducha mi nie pasuje do mojej.

Wbiłem nazwę i znalazłem.

LEMFORDER Poduszka skrzyni biegów AUDI A4 B6 B7 (3747482501) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

jest tylko jedna poduszka z czujnikiem, lewa silnika. Błąd w kompie jest od niej. Trzeba pod auto i ocenić ich stan wizualnie, czy nie mają wycieku a te pod skrzynią pewnie trzeba by wyciągnąć i obejrzeć. Nie ma co szukać zamienników bo się nie opłaca szajs kupować. Chyba, że LMO.