smuggler Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Czy jest to możliwe? Mam b6 z awx i marzy mi się automat, ale szkoda mi się pozbywac auta. Jestem gotów wydac jakieś 5-7tys
Fr0styyy. Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 To chyba zbyt skomplikowane będzie, zresztą i tak większość będzie Ci odradzać swapa ze względu na multi
GTD_RFD Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 5tyś to sama skrzynia używka. Tylko ciekawe ile pochodzi
arasxxx Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 ale dało by rade i może w tej kwocie albo za nie wiele więcej albo przy sprycie nawet za mniej jak ? już ja tylko wiem ale to na pw
kuba9001 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Skoro fabrycznie były montowane automaty to wszystko się da zależy tylko od tego czy to się będzie opłacać bo kupić skrzynie używkę i za jakiś czas robić jej remont do tego montaż tez pewnie nie jest taki prosty i tani na pewno brakuje kilku instalacji które trzeba dorobić/dokupić to wszystko sumując może być nie opłacalne. Chciałem robić kiedyś odwrotny zabieg w pasku 1,9 avf z automatu na skrzynie 6 do tego nówkę sprzęgło i dwumas to wychodziło ok 4500 lekko gdzie na pewno było prościej niż tu
instruktor83 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 kolego ja mam multitronic z rocznika 2004 , więc jeśli jesteś zainteresowany , to w stanie bardzo dobrym oddam ci kopletny za 2000 tyś zł,
Marynarz____ Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 ja bym tego nie robił ze względu na stan w jakim możesz kupić skrzynie automatyczną. Jak wiadomo te skrzynie nie słyną z trwałości i należy o nie bardzo dbać żeby działały bezawaryjnie. Większość użytkowników robi swapa z automata na manual bo się im skrzynie posypały.
instruktor83 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 mi się posypała jakieś 6 miesięcy temu , ale została naprawiona, i już szukam manuala , a automata sprzedaję 100% sprawnego
Rekomendowane odpowiedzi