Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

ShadowLine/Q3.0V6TDI/282KM-554NM/RSgrill+cupra/black lights/4xUlter 90mm/BOSE/Carbon5D/RECARO alcantara/H&R -45mm/19"x9"et33 S5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra robota :naughty: czasowo ile ci zajęło ogarnięcie lakieru ?

Opublikowano
  • Autor

dobra robota :naughty: czasowo ile ci zajęło ogarnięcie lakieru ?

Polerka czasowo jakieś 6 godzin, ale po pierwszych doświadczeniach teraz bym to trochę szybciej ogarnął :decayed: Same hologramy i drobne swirle bez żadnego doświadczenia można śmiało sobie ogarnąć, nie ma opcji żeby coś źle zrobić na lakierze jak gdzieś tam piszą odnośnie polerowania. Też będziesz robił? ;)

Opublikowano

maszyne mam , kilka kosmetyków do detalingu też , ewentualnie cos dokupic i stanąć w którąś sobote i spróbować co z tego wyjdzie ;)

Opublikowano

Duuuuuuży plusik za chorobę detailingową :decayed::good:

Opublikowano
  • Autor

maszyne mam , kilka kosmetyków do detalingu też , ewentualnie cos dokupic i stanąć w którąś sobote i spróbować co z tego wyjdzie ;)

Kariera w car detailingu stoi otworem :decayed:

Duuuuuuży plusik za chorobę detailingową :decayed::good:

No zdecydowanie lepiej regularnie dbać niż zapuścić, a potem się męczyć z czyszczeniem ;)

Opublikowano

Tez jestem tego zdania, ja również trzymam cały czas autko w czystości, jak widzę relacje czasami na kosmetyce aut, ze ktoś robi korekte i detailing wnętrza i potem jeździ aż zasyfi auto że liczników nie widać i wtedy czyści to śmiać mi się chce.... :grin:

Opublikowano

Grill z RS ładnie siedzi, też mi taki leży i się zastanawiam czy go nie wrzucić :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Grill z RS ładnie siedzi, też mi taki leży i się zastanawiam czy go nie wrzucić :decayed:

Wrzucaj, odświeża trochę przód ;)

Opublikowano

Masz piękną sztuke,a ten grill idealnie pasuje. Długo go szukałeś bo chce taki zakupić ale w chromie.

Opublikowano
  • Autor

Masz piękną sztuke,a ten grill idealnie pasuje. Długo go szukałeś bo chce taki zakupić ale w chromie.

RS grill wychodzi na to, że był tylko w szarym macie, nie było w chromie, chyba że się mylę. Ale sama ramka jest wymienna, więc możesz przełożyć ramkę chrom ze zwykłego grilla s-lina ;)
Opublikowano

Jak założysz jestem chętny na Twój S4 :decayed:

Edytowane przez FroS-t

Opublikowano

RS grill wychodzi na to, że był tylko w szarym macie, nie było w chromie, chyba że się mylę. Ale sama ramka jest wymienna, więc możesz przełożyć ramkę chrom ze zwykłego grilla s-lina ;)

Dzieki za info,nawet o tym nie wiedzialem ze tak mozna przełozyc,własnie z ciekawosci patrzyłem za grillem rs4 w chromie i ciezka sprawa.

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za info,nawet o tym nie wiedzialem ze tak mozna przełozyc,własnie z ciekawosci patrzyłem za grillem rs4 w chromie i ciezka sprawa.

No bo tak jak mówię, w chromie prawie na pewno te grille w ogóle nie wychodziły, tylko w szarym macie, jak tutaj https://www.ramspeedautomotive.com.au/blog/wp-content/uploads/2012/03/Audi-RS4-B7-Custom-Exterior-Painting-Ramspeed-Automotive-5.jpg :wink:

Opublikowano
  • Autor

Nie szary mat tylko satyna :whistling:

No jak zwał tak zwał ;)

Opublikowano

Ale gruba robota z detaillingiem! :D powiedz czym czyściłeś obudowy lusterek? Tez wlasnie kupiłem i mam niestety pare smug od środków chemicznych. Masz na to jakiś fajny patencik? ;-)

Opublikowano
  • Autor

Ale gruba robota z detaillingiem! :D powiedz czym czyściłeś obudowy lusterek? Tez wlasnie kupiłem i mam niestety pare smug od środków chemicznych. Masz na to jakiś fajny patencik? ;-)

Jak smugi w sensie nalot to bym próbował jakimś bezpiecznym płynem do czyszczenia felg (typu Meguiars Hot Wheels albo AngelWax Bilberry), jeśli to jednak hologramy to najlepiej spróbować czymś delikatnie ściernym typu SwirlX i ręczny pad i powinno zejść, aczkolwiek nie wiem jak to dokładnie wygląda u Ciebie ;)

Edytowane przez Bruuuum

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mega projekt! :kox: Sam jestem na etapie wybierania koncowek wydechu :) Czarno- czarny. Powodzenia w dalszych modach!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Możesz napisać coś więcej o turbo? gdzie regenerowałeś i w jaki sposób zostało ono wzmocnione? projekt mega, mam ten sam model auta w tym samym kolorze :) podoba mi się Twój projekt