Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

ShadowLine/Q3.0V6TDI/282KM-554NM/RSgrill+cupra/black lights/4xUlter 90mm/BOSE/Carbon5D/RECARO alcantara/H&R -45mm/19"x9"et33 S5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobrze siadła ta opona na feldze :naughty:

Opublikowano

Zdrowe autko i fajny projekt:thumbup1:

Opublikowano

Koło normalnie Bomba!! :kox: Chodzi mi ta rolka po głowie odkąd kupiłem B7 ;) i mam nadzieję, że kiedyś i u mnie wyląduje :D

Gratki zakupu i czekam na efekt końcowy czyli koło na aucie razem ze springami ;)

Opublikowano

Wzór mega, bardzo dobry wybór Tomka:good: no i powiem szczerze że nie moge uwiezyć że tak fajnie ta guma w 235 na 9j się naciagneła, super to wygląda:kox:

Opublikowano

piekna fura. Jaki kolor to felgi dokładnie? jaki kod lakieru i tak ładnie sie mieni dlatego że taki lakier czy po prostu metoda malowania ?

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, hunter91 napisał:

piekna fura. Jaki kolor to felgi dokładnie? jaki kod lakieru i tak ładnie sie mieni dlatego że taki lakier czy po prostu metoda malowania ?

Kolor taki jak oem titan, kod trzeba by sprawdzić (bodajże L8AU), malowany bazą na szorstko i na to na gładko półmatowy bezbarwny lakier, dlatego się mieni, że baza nie jest gładka, coś jakby wewnętrzny efekt 3D się robi :)

3 godziny temu, shakal napisał:

Koło normalnie Bomba!! :kox: Chodzi mi ta rolka po głowie odkąd kupiłem B7 ;) i mam nadzieję, że kiedyś i u mnie wyląduje :D

Gratki zakupu i czekam na efekt końcowy czyli koło na aucie razem ze springami ;)

Też czekam, jeszcze dekielki, kapsle śrub i pierścienie już przygotowane ;) Felgi da się trafić w dobrych pieniądzach, chociaż zazwyczaj w zwykłym alu kolorze.

Edytowane przez Bruuuum

Opublikowano

Trzeba cały czas śledzić jakieś Allegro czy coś. Ja zawsze jestem spóźniony. Mam teraz upatrzone koło 19" x9 et33 ale pierwszy gwint ;) pózniej bede myślał nad felgą [emoji6]

Wysłane z iPhone

Opublikowano
  • Autor
Teraz, shakal napisał:

Trzeba cały czas śledzić jakieś Allegro czy coś. Ja zawsze jestem spóźniony. Mam teraz upatrzone koło 19" x9 et33 ale pierwszy gwint ;) pózniej bede myślał nad felgą emoji6.png

Wysłane z iPhone

Na allegro wystarczy ustawic obserwowanie wyszukiwania, dajesz szczegółowe wyszukiwania i obserwujesz, jak się pojawia coś nowego to dostajesz na maila info ;) Jakie chcesz?

Opublikowano

Jakie chce felgi? To co u Ciebie tylko srebrne [emoji6]
Jak będzie czas na koło to włączę to obserwowanie [emoji6]

Wysłane z iPhone

Opublikowano
12 minut temu, Bruuuum napisał:

Kolor taki jak oem titan, kod trzeba by sprawdzić (bodajże L8AU), malowany bazą na szorstko i na to na gładko półmatowy bezbarwny lakier, dlatego się mieni, że baza nie jest gładka, coś jakby wewnętrzny efekt 3D się robi :)

śliczne dzieki

Opublikowano

kurcze w szoku jestem jak ta 235 ułożyła się na 9J widziałem kilka 235 i właśnie dunlopów i tak się nie naciągnęła jak te z homologacją :blink:

ale i tak uważam ze 215 na 9 J jest idealne choć 225 też dobrze wygląda .

A już myślałem że mój oponiarz też mnie w uja robił że ukrytych wentyli  nie za bardzo da się zamontować do tych felg :decayed:

Opublikowano

Ładny zestaw na lato :naughty: nr.1 na mojej liście do B7 :kox:

Opublikowano

Koło za***iście siadło :kox: Ta felga weszła tam bez problemu...? :o

Opublikowano

Koło robi robote.! Czekam na zdj juz na aucie. Sam mysle o takim wzorze ale kolor srebny,co do opon polecam bardzo sam mam ale RT2 i extra sie sprawowaly w sezon letni.

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, mashet napisał:

Koło za***iście siadło :kox: Ta felga weszła tam bez problemu...? :o

Wchodzi, felga równo z błotnikiem ;)

4 godziny temu, Mizur138 napisał:

Koło robi robote.! Czekam na zdj juz na aucie. Sam mysle o takim wzorze ale kolor srebny,co do opon polecam bardzo sam mam ale RT2 i extra sie sprawowaly w sezon letni.

W kwietniu jak już będzie dobra pogoda będę składał całość ze sprężynami ;)

Opublikowano

Będziesz Pan zadowolony :good::wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

super furacz:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bruuuum pytanie z innej beczki po Angelwax Perfect Polish wymywasz lakier jeszcze IPA czy innym podobnym środkiem ?

Opublikowano
  • Autor

Zazwyczaj tak, na etykiecie podają "top-tip" przelecieć po użyciu. Używam Stripped-ease tez od nich, ale na próbę używałem samego Perfect polish i wosk tak samo się nakładał i trzymał, nie była zauważalna różnica. Ma fajną wodnistą konsystencję, a jednocześnie (albo i właśnie przez to) przy tej wodnistości przez dobre półtora roku na własny użytek zużyłem jakąś połowę butelki czyli 250ml. Dlatego często polecam AngelWaxa bo wydajność większości produktów zaskakuje, w parze z jakością oczywiście, a i ceny nie są tak wysokie jeśli się kupuje bezpośrednio z UK ( £7.99;)

Edytowane przez Bruuuum

Opublikowano

Zainwestuje sobie w ten cleaner, thx