kadela69 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 witam mam pytanko odnośnie dokładki zderzaka przód,bo ostatnio w nocy ktoś sie nie bał i zaj..ał. czy istnieją jakieś zamienniki bo na ori drogie na allegro trafić używany to za dość wysoką cene.a że ostatnio nie jestem za bogaty to mnie nie stać skąd wziąść coś dobrego za w miare rozsądną cene.pozdro:P
KUBAS2012 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Za wiele nie pomogę ale ostatnio też szukałem tej dokładki bo na samym środku mam pękniętą Szukałem na allegro na tablicy i obdzwoniłem wszystkie szroty w okolicy Szczecina i lipa Albo nie mieli lub sprzedawali z całym zderzakiem, ale polecam Ci przeglądać i wertować Tablicę tam chyba najszybciej coś trafisz
Banan Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Za wiele nie pomogę ale ostatnio też szukałem tej dokładki bo na samym środku mam pękniętąSzukałem na allegro na tablicy i obdzwoniłem wszystkie szroty w okolicy Szczecina i lipa Albo nie mieli lub sprzedawali z całym zderzakiem, ale polecam Ci przeglądać i wertować Tablicę tam chyba najszybciej coś trafisz Jak masz pęknięty na środku do ściągaj zderzak i zanieś do kogoś kto zajmuje się klejeniem zderzaków/plastików - zapłaciłem za sklejenie takiego uszkodzenia 20 zł
kadela69 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 wojtek ile chcesz za tą dokładke?
KUBAS2012 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 banan tak wiem, ale wystarczy ponoć zdemontować sam hokej mniej roboty niż demontowanie całego zderzaka Że auto mam obniżone więc przeczekam zimę i na wiosnę wezmę się za robotę
Banan Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 No nie wiem czy mniej roboty - ściągnięcie zderzaka max 10 min a wytarganie hokeja na aucie nie jest zbyt wygodne jeśli możliwe bez połamania czegoś
szafa Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 witam mam pytanko odnośnie dokładki zderzaka przód,bo ostatnio w nocy ktoś sie nie bał i zaj..ał.czy istnieją jakieś zamienniki bo na ori drogie na allegro trafić używany to za dość wysoką cene.a że ostatnio nie jestem za bogaty to mnie nie stać skąd wziąść coś dobrego za w miare rozsądną cene.pozdro:P Mam z polifta mogę za pare groszy oddać, mieszkam nie daleko mógłbyś podjechać osobiście i zobaczyć
Rekomendowane odpowiedzi