Gość donuska90 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 W związku z zamknięciem jakże popularnego wątku zakładam ten otóż nowy, który jest dostępny dla wszelakiej "patologii" Ale pamiętajmy o2 zasadach: 1. (Nie) obrażamy się /i siebie/ nawzajem 2. (Nie) używamy słów znanych potocznie pod określeniem "łacina podwórkowa" Zapraszam. Oby ten nie został zamknięty, więc strzeżcie się i grzecz(sz)nie mi tu
wesz82 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Facety też mogą,czy tylko same panie???:decayed:
Zaleczeq Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 co sie stało sie to przez wladiego zamkneli i przez kukurydze :polew:
Gość donuska90 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Luzne gadki o kukurydzy wladiego patole itd ---------- Post dopisany at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:20 ---------- Jest i straznik moralności
wesz82 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 co sie stało sie to przez wladiego zamkneli i przez kukurydze :polew: :wtf:Ja tam kukurydzę lubię
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Ja się nie odzywam żeby nie było na mnie że Was sprowadzam na złą drogę:grin:
Gość donuska90 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 co sie stało sie to przez wladiego zamkneli i przez kukurydze :polew: :wtf:Ja tam kukurydzę lubię Ale ze wladiego? Tzn.prazona przez niego ---------- Post dopisany at 17:25 ---------- Poprzedni post napisany at 17:23 ---------- Ja się nie odzywam żeby nie było na mnie że Was sprowadzam na złą drogę:grin: Wladi Skarbenku nie marudz
TygrySs Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Sieeeema:banan::banan::banan:ale sie steskniłam :naughty::banan::banan::banan:
Gość donuska90 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Kura a ja usunelam lapu capa bo mi sie kom wieszal a nadal to robi :/ chyba fabryczne przywroce i wtedy z powrotem poproszę o przynaleznosc do elyyytyyy ---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- patosy wrócili :polew: A jaaaak
TygrySs Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Kura a ja usunelam lapu capa bo mi sie kom wieszal a nadal to robi :/ chyba fabryczne przywroce i wtedy z powrotem poproszę o przynaleznosc do elyyytyyy ---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- patosy wrócili :polew: A jaaaak no ino biegusiem:naughty::naughty: ---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:39 ---------- temat powinien nosić nazwe LUŹNE GACIE:polew::polew:
Gość donuska90 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Tylko tu jest pies pogrzebany ze jak przywroce fabryczne to mi sie ruski jezyk odpala a ja go ani w kij ani w oko ---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ---------- Tez myskalam o luznej gumie
TygrySs Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Tylko tu jest pies pogrzebany ze jak przywroce fabryczne to mi sie ruski jezyk odpala a ja go ani w kij ani w oko ---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ---------- Tez myskalam o luznej gumie kuźwa było pisać do mjenja :grin: ---------- Post dopisany at 17:45 ---------- Poprzedni post napisany at 17:44 ---------- Michaś żelku nasz choć do nas :naughty::naughty:
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Co Wy się tak laski podniecacie:decayed:
TygrySs Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 hahaha Asia kocham Cie:decayed::decayed::decayed:mordeczko Ty moja:naughty::naughty:rozumiem że jestem współmoderatorem wątku?:decayed: ---------- Post dopisany at 17:49 ---------- Poprzedni post napisany at 17:47 ---------- Co Wy się tak laski podniecacie:decayed: bo mamy luźne gacie i znowu Cie widzimy :naughty:
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 co sie stało sie to przez wladiego zamkneli i przez kukurydze :polew: Ja ostanio wogóle o kuku......nie gadałem:whistling::grin:
Rekomendowane odpowiedzi