Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Luźne GACIE

Gość donuska90

Rekomendowane odpowiedzi

Gość donuska90
Opublikowano

W związku z zamknięciem jakże popularnego wątku zakładam ten otóż nowy, który jest dostępny dla wszelakiej "patologii"

Ale pamiętajmy o2 zasadach:

1. (Nie) obrażamy się /i siebie/ nawzajem

2. (Nie) używamy słów znanych potocznie pod określeniem "łacina podwórkowa"

:polew:

Zapraszam. Oby ten nie został zamknięty, więc strzeżcie się i grzecz(sz)nie mi tu :D

Opublikowano

Facety też mogą,czy tylko same panie???:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Szto o czym gawazym?:decayed:

Opublikowano

co sie stało sie :decayed: to przez wladiego zamkneli i przez kukurydze :polew::polew::polew:

Gość donuska90
Opublikowano

Luzne gadki o kukurydzy wladiego :grin: patole itd :grin:

---------- Post dopisany at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:20 ----------

:bry:

Jest i straznik moralności :decayed:

Opublikowano
co sie stało sie :decayed: to przez wladiego zamkneli i przez kukurydze :polew::polew::polew:

:wtf:Ja tam kukurydzę lubię:decayed:

Opublikowano

Ja się nie odzywam żeby nie było na mnie że Was sprowadzam na złą drogę:whistling::grin::grin:

Gość donuska90
Opublikowano

:wtf:Ja tam kukurydzę lubię:decayed:

Ale ze wladiego? Tzn.prazona przez niego :grin:

---------- Post dopisany at 17:25 ---------- Poprzedni post napisany at 17:23 ----------

Ja się nie odzywam żeby nie było na mnie że Was sprowadzam na złą drogę:whistling::grin::grin:

Wladi Skarbenku nie marudz :decayed:

Opublikowano

Sieeeema:banan::banan::banan::banan:ale sie steskniłam :naughty::naughty::naughty::banan::banan::banan::banan::banan::banan:

Opublikowano

patosy wrócili :polew::polew::polew:

Gość donuska90
Opublikowano

Kura a ja usunelam lapu capa bo mi sie kom wieszal a nadal to robi :/ chyba fabryczne przywroce i wtedy z powrotem poproszę o przynaleznosc do elyyytyyy :decayed:

---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ----------

A jaaaak :D

Opublikowano
Kura a ja usunelam lapu capa bo mi sie kom wieszal a nadal to robi :/ chyba fabryczne przywroce i wtedy z powrotem poproszę o przynaleznosc do elyyytyyy :decayed:

---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ----------

A jaaaak :D

no ino biegusiem:naughty::naughty::naughty:

---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:39 ----------

temat powinien nosić nazwe LUŹNE GACIE:polew::polew::polew::naughty:

Gość donuska90
Opublikowano

Tylko tu jest pies pogrzebany ze jak przywroce fabryczne to mi sie ruski jezyk odpala a ja go ani w kij ani w oko :kwasny::grin:

---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ----------

Tez myskalam o luznej gumie :grin:

Opublikowano
Tylko tu jest pies pogrzebany ze jak przywroce fabryczne to mi sie ruski jezyk odpala a ja go ani w kij ani w oko :kwasny::grin:

---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ----------

Tez myskalam o luznej gumie :grin:

kuźwa było pisać do mjenja :grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 17:45 ---------- Poprzedni post napisany at 17:44 ----------

Michaś żelku nasz choć do nas :naughty::naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

Co Wy się tak laski podniecacie:decayed:

Opublikowano

hahaha Asia kocham Cie:decayed::decayed::decayed::decayed:mordeczko Ty moja:naughty::naughty:rozumiem że jestem współmoderatorem wątku?:decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 17:49 ---------- Poprzedni post napisany at 17:47 ----------

Co Wy się tak laski podniecacie:decayed:

bo mamy luźne gacie i znowu Cie widzimy :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano
Ja ostanio wogóle o kuku......nie gadałem:whistling::grin::grin::grin:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...