Gość rob 77 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 witam :hi:każdy ma swój gust :gwizdanie: :gwizdanie:i swój własny styl :evil:pozdrawiam klubowiczów i posiadaczy audi i nie tylko:)a to mój diabeł :evil: http://picasaweb.google.com/1902RealMadrid/MOJA18TQUATRRO pozdro dla wszystkich
ykk Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Nie moja bajka ale ciekawie to wyglada.. Ja bym tylko zmienil lampy z przodu na FK (moze i nawet na czarne) bo sonary jakosciowo sa kiepskie.. Zrob jeszcze obwodke grilla na czarno..
grzes1150 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 mi też się podoba i to bardzo i to tego Quattro!!!
rafalekx Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 rob 77 po pierwsze skoro zacząłeś już jeden wątek o swoim autku było go kontynuować -> http://www.a4-klub.pl/smf/18t_quattro_alusy_opony_i_lampy-t34840.0.html o to w tym wszystkim chodzi Kolejna sprawa dotyczy autka... litości zrób coś z tymi wycieraczkami Co one takie białe/chromowane? I jakoś malowanie autka mi nie leży Za dużo tych "esów floresów"... Kiedyś była ładna i srebrna jeśli dobrze pamiętam Ogólnie nie jest źle ale... zmiany bym wprowadził... i to sporo zmian Pozdrawiam!
Gość rob 77 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 :hi:przepraszam zawaliłem powinienem kontynuować posta chylę czoło :hi:siema ważne że mi sie podoba :good:i nic nie będę zmieniał bo robiłem ją tak aby to mi się podobała :tongue4 bo przecież to ja nią jerzdzę :evil:każdy ma swój styl i uszanujmy to :cool1:
Flyer Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Jesli juz... to lampy z tylu powinny byc czarne
!Tommy Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 no nawet nawet tylko tak jak pisali do całości dałbym lampy np Depo FKzespolone - daloby fajny efekt z tak pomalowaną maską
loco87 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 zamiast odważnie użyłbym innego słowa...
ajax Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ehh tak sie sklada ze widzialem ten samochod jeszcze przed malowaniem u Witka i teraz jestem w szoku ze wladowales w niego tyle pieniedzy i pracy. Samochod nie byl w najlepszym stanie ... Trzeba przyznac ze Witek to potrafi Tylko z mechanika ma problemy wiec lepiej posprawdzaj jak masz wszystko zmontowane Ja do dzisiaj mam krzywo ustawiona maske nie wspominajac ze wcale jej otworzyc nie moglem po jego montazu :gwizdanie:
ykk Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Kolega usunal konto, takze nie widze sensu kontynuowania tego watku.. :gwizdanie:
franio Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 taki w klubie długo miejsca nie zagrzeje :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi