Christiano Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ja chyba wybiore ten model. Toshiba Satellite Pro L50-A-12Q i5-3230M/4GB/500/7Pro64 - Notebook / Laptop 15,6" - Sklep komputerowy - X-KOM.PL Nie bd musiał kombinować z systemem i powinien mi wystarczyć na jakiś czas
MAGIC87 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 tez wlasnie swojego MSI GX740 kupowałem w X-KOM.pl, dobra duza siec i ceny przyzwoite sklep mojego sąsiada ze wsi:decayed: pamietam jak zaczynał z jednym małym sklepikiem nie wiekszym niz 40 m2 Nawet praktyki miesieczne w technikum tam miałem Szukałem na tej stronie i są dosyć ciekawe kofiguracje. Jak później wygląda gwarancja jesli kupie z tej stronki? Własnie wpadł mi w oko MSI ale nic nie wiem o tej firmie No i nie przepadam za kupowaniem z neta a co dopiero laptopa ale jeśli wszystko z nimi ok to może się skusze gwarka prawdopodobnie D2D , nie wiem skad jestes, ale maja kilkanascie sklepów w PL w duzych miastach wiec moze warto podjechac i kupic na miejscu
Christiano Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2013 Do Tarnowskich Gór mam stosunkowo blisko więc jak coś to odbiore osobiście
Rekomendowane odpowiedzi