panzan Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Witam mam pęknięty zawias w schowku jak dostać się do niego?
benyA4 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 klejenie zawiasu klejem nic nie daje , najlepiej to pospawac u fachowca od plastikow.
VanRay Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Bez wzmocnienia tego zawiasu klejenie plastiku u fachowca tez nic nie da. Poszukaj na forum, jest sposob na domowa naprawe - potrzebna sruba, poxipol, wkretarka i 30 min wolnego czasu ;-) Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
pakotomasz Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Może to ci pomoże: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-schowek-problemy-pekajacy-zawias-rozwiazanie-problemu-17383/ http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/naprawa-pekajacego-zawiasu-schowka-pasazera-106588/
Marcino87 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Bez wzmocnienia tego zawiasu klejenie plastiku u fachowca tez nic nie da. Poszukaj na forum, jest sposob na domowa naprawe - potrzebna sruba, poxipol, wkretarka i 30 min wolnego czasu ;-)Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka Potwierdzam mozna sie teraz wieszać na tych zawiasach Sent from my телефон
Andrzej07 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ja u siebie w zawias wpasowalem śrubę z kawadratowym łbem skręcając razem z klapa schowka na sztywno;) Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
karol18183 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 ja dałem srube i klej poxipol po wyschnieciu kleju okazało się ze zle wkleiłem i musiałem poprawic i co się okazało? ze nie mogłem tego połamac takze polecam wywiercic dziure włozyc srube i skleic za cholere juz sie nie połamie
krzysztaf1 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 ja dałem srube i klej poxipol po wyschnieciu kleju okazało się ze zle wkleiłem i musiałem poprawic i co się okazało? ze nie mogłem tego połamac takze polecam wywiercic dziure włozyc srube i skleic za cholere juz sie nie połamie halo własnie naprawiałęm swój schowek i powiem ze mucha nie siada.miałem pekniety zawias w schowku i wysłałem do firmy do zgierza koszt 120 zł a zawias mam teraz stalowy
black4 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 ja dałem srube i klej poxipol po wyschnieciu kleju okazało się ze zle wkleiłem i musiałem poprawic i co się okazało? ze nie mogłem tego połamac takze polecam wywiercic dziure włozyc srube i skleic za cholere juz sie nie połamie halo własnie naprawiałęm swój schowek i powiem ze mucha nie siada.miałem pekniety zawias w schowku i wysłałem do firmy do zgierza koszt 120 zł a zawias mam teraz stalowy Witaj, Tak jak piszą Koledzy. Daj do speca od spawania plastików. Niech po wyjęciu połączy zawias wkrętem i następnie zaspawa plastik. Zawias będzie nie do ruszenia. Koszt operacji 40-50 pln. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi