sobol Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 hej, sluchajcie od jakiegos czasu, mam problem z odpalaniem auta. auto z lpg brc. podczas odpalania przewaznie z rana, musze go krecic jakies 3 - 4 sekundy. za kazdym razem odpala, ale zaczelo mnie to irytowac. najpierw myslalem, ze to wina pompy paliwa, ale wymienilem na nowa i dalej to samo. podczas opalania mialem tez wrazenie, ze czuje w srodku paliwo. tak jakby go zalewalo? wrzucam jakies bledy. co jeszcze chcialem powiedziec, auto nie stracilo na mocy, kompletnie jezdzi jak jezdzilo, bo myslalem, ze moze nie ma kompresji. ktos cos? bo nie wiem od czego zaczac szukac? swiece?
trynity00 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Sprawdz czujnik temperatury cieczy chłodzącej Wysłane z mojego Xperia Arc S przy użyciu Tapatalka
jacek70 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Miałem podobnie i u mnie puszczał reduktor i podczas palenia po nocy lub kilku godzinach dostawał gaz + benzynę i to go zalewało. Po uszczelnieniu było po sprawie.
sobol Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2013 za godzine bede u gazownika, wiec zobaczymy.
sobol Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 Miałem podobnie i u mnie puszczał reduktor i podczas palenia po nocy lub kilku godzinach dostawał gaz + benzynę i to go zalewało. Po uszczelnieniu było po sprawie. miales racje. membrana jak sito, reduktor puszczal na wtryski. po wymianie pali od pierwszego strzalu wielkie dzieki!
Rekomendowane odpowiedzi