12pawel12 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Czy ktoś spotkał się z taką płytą pod silnik jak w linku poniżej do a4 b6? Osłona metalowa silnika SKODA OCTAVIA I 1 blacha (3745450613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. zastanawiam się nad czymś takim do siebie. sposób mocowania tej płyty jest dość przemyślany (montowałem taką w octavii) i można by coś takiego zrobić do a4 b6. nie chciałbym odkrywać ameryki na nowo dlatego pytam tutaj.
otomsono Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Był kiedyś na forum temat dotyczący właśnie takiej metalowej osłony tyle że do b6. Swego czasu były do kupienia na allegro, musisz poszukać...
12pawel12 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2013 z tego co znalazłem na allegro, to osłony są mocowane w miejscu fabrycznej, a to akurat mija się z celem, gdyż zarówno listwa jak i zderzak będą się uginał i osłona może się obijać o to co ma zabezpieczać.
toman Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) W Lublinie jest firma BT Partners, mają osłony do wielu aut, również osobowych - aluminiowe i stalowe malowane. Może napisz do nich, chociaż chyba jeszcze nie spotkałem się z osłoną do a4:-) Wyżej masz rysunek osłony, pomyśl nad zleceniem wycięcia laserowo + ewentualne gięcie. Nie mogę zobaczyć rysunku w wersji mobilnej. Edytowane 7 Marca 2015 przez toman
Rekomendowane odpowiedzi