rafi1985 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witam!! Cały czas próbuje znalezc nieszczelnosc w dolocie, az doszedlem wkoncu do samego IC. Na pierwszy rzut oka wyglada ze jest ok, ale wiadomo, że nie zobacze go dokladnie z kazdej strony. Moglby ktos mi powiedziec jak to sprawdzic tzn jego szczelnosc?? Jak sie nie obejdzie bez demontazu to moze ktos mi w sposob prostyu wytlumaczyl jak go wymontowac?? dzieki i pozdro
rikardo Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Najlepszy dostęp do niego jest po zdjęciu zderzaka, wówczas po odkręceniu przewodów z tego co pamiętam dołem wypinasz z uchwytu, natomiast u góry zdejmujesz go z dwóch uchwytów i wyjmujesz na zewnątrz.
rafi1985 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2008 a ile jest śrub mocujących zderzak i gdzioe one sie znajduja mniej wiecej??
rikardo Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zderzak masz przymocowany do obu przednich nadkoli przy pomocy śrub Torx ile ich jest nie pamietam może 4 lub 5. Z przodu zderzaka musisz wyjąć dwie zewnętrzne kratki które są mocowane na zatrzaskach. Za tymi kratkami po lewej i prawej stronie znajduje się śruba którą wykręcasz. Następnie wyczepiasz zderzak z bocznych uchwytów.
stray1 Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Srob w zderzaku jest dwie i na imbusa 8 no tak mam w a6 ,powinno byc tak samo.
Rekomendowane odpowiedzi