bartekziomek89 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Opublikowano 19 Marca 2014 dominik robił ten detaling ? No to ależ oczywiście :-D Dobre mody,napis kozacki sam mi chodził po głowie podobny myk tylko czasu nigdy nie było:wink: w zasadzie to 10minut roboty :-P teraz jeszcze gałka zmiany biegów podświetlana czeka do zrobienia tylko czekam na weekend :-D
tomekhxc Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 dominik robił ten detaling ? No to ależ oczywiście :-D Dobre mody,napis kozacki sam mi chodził po głowie podobny myk tylko czasu nigdy nie było:wink: w zasadzie to 10minut roboty :-P teraz jeszcze gałka zmiany biegów podświetlana czeka do zrobienia tylko czekam na weekend :-D podswietlana ? tzn taka allegrowa? ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- masz przeciez diody na podsufitce kolo panelu do szyberdachu one powinny byc skierowane na galke
bartekziomek89 Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Opublikowano 7 Listopada 2014 Ja sobie sam zrobię podświetlaną :-D A diody mam ustawione pomiędzy radiem a gałką żeby świeciły :-) Polerka auta: Nudziło się to gałkę podświetlaną sobie zrobiłem :-D Jakość zdjęć nie powala bo robione kalkulatorem :-P Trzeba trochę odkopać temat :-D Zderzak podczas spawania i po spawaniu i malowaniu, dodatkowo lotka na klapę :-D Turbo po czyszczeniu geometrii :-) Silnik wyczyszczony i zaczynamy składać :mrgreen: Kolektor teoretycznie od AWX a tak na prawdę od VW Sharan 1,9 TDi 115kM i jest identyczny, więc po co przepłacać :-P Wypalony i wypiaskowany :-) I od razu flansza na rurkę :-P Na miejscu już i podpięte :-) I IC nieco większy niż był :-P P.S. Ta ten wąż to od odmy ale już jest schowane :-) Wczoraj w nowy auto poskładane, dzisiaj fotki cyknę :-P Niestety chyba będę musiał trochę zderzak podciąć bo IC jest nieco za nisko i nie można włożyć kratek bo odstaje :-P Przy okazji wywalony oczywiście EGR, zrobiona wolna odma, przeczyszcozny cały układ dolotowy i ma jeździć :-P Przy chwili wolnego czasu wczoraj trochę pogrzebałem i auto odmuliło się jeszcze bardziej :-D - wymiana IC na cały i został podwyższony, niestety nie udało się go całkiem schować :-/ (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :-P ) - wymiana króćca wody i czujnika wody bo już zaczęły puszczać, przy okazji nowy płyn chłodniczy G12 - wywalenie N18 i skrócenie obiegu ciśnienia, no i nowe wężyki Było: Jest:
boczek2808 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Bartek działaj działaj musimy sie kiedyś spiknąć żeby te siostry porównać
bartekziomek89 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 Bartek działaj działaj musimy sie kiedyś spiknąć żeby te siostry porównać No dokładnie, i to nie pod sklepem jak ostatnio tylko gdzieś normalnie :-P
Wajsik86 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Jak cały wyglada jak klapka paliwa to jest nieźle fanie działasz z mocą i dobry pomysł z tą instalacją na węzykach niby pierdoła i taka oczywista a jednak ja mam wszystkie węze chociaż egr wyłączony,kradne pomysł i przy okazji wymiany wężyków omine to i owo
bartekziomek89 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Opublikowano 25 Listopada 2014 Jak cały wyglada jak klapka paliwa to jest nieźle fanie działasz z mocą i dobry pomysł z tą instalacją na węzykach niby pierdoła i taka oczywista a jednak ja mam wszystkie węze chociaż egr wyłączony,kradne pomysł i przy okazji wymiany wężyków omine to i owo Hehe a kradnij :-P Dzisiaj kolejne paczuszki przyszły :-D Używka ale w idealnym stanie, miesiąc jeżdżone :-D
Marc!n Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Coś się Mikołajowi popierniczyło w kalendarzu Ale tego tu właśnie brakowało. Chinol czy coś na dłużej?
bartekziomek89 Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Opublikowano 18 Marca 2016 Marcin Mikołaj jeszcze przyjdzie :-P Ta-Technixs więc ile wytrzyma tyle pojeździ :-P Niebieska na sell! Aktualnie wygląda prawie tak: https://www.facebook.com/TheSmurfCar/Naklejek już nie ma żadnych. Więcej info na PW
Rekomendowane odpowiedzi