Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Końcówki drążków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie byście polecili końcówki drążków kierowniczych w miarę rozsądnej ceny. Byłem ustawić zbieżność ale końcówki szroty i najpierw wymiana. ADR 98r. 1.8

Opublikowano

Lema,trw nie bierz master sport bo ponoć zdychają szybciej a jeżeli wahacze:decayed:

Opublikowano

Ja bym tam na drążkach i końcówkach nie szukał oszczędności,chcesz kup gorsze wahacze ale ukł kierowniczy to inna bajka.

Opublikowano

tylko LMF . Każde inne potrafią się rozpaść w niecały rok.

Opublikowano

No to widzę że LMF trochę kosztują , ale chyba nie będzie wyjścia.

---------- Post dopisany 17-12-2013 at 16:04 ---------- Poprzedni post napisany 16-12-2013 at 23:35 ----------

TRW-95zł. , lemforder-119zł. , dobra cena? Chyba wezmę TRW , jak by nie patrzył to na 2szt. 50zł w kieszeni na zbierzność.

Opublikowano

Napisz do Tomm lub dzika ja końcówki LM kupowałem w cenie takiej jak masz TRW.

Opublikowano

Delphi lub Febi też dają radę. Są przyzwoite i nie drogie.

Opublikowano

Ja założyłem MEYLE HD 65złszt., 4 lata gwarancji przejechałem na nich 20 tyś i na razie cisza.Wachacz też taki założyłem i nie żałuje jak na razie.A co do lema, to mojemu koledze w A6 dłużej wytrzymał hartowski wachacz niż niby ten za***isty orginał.

Opublikowano

Miesiąc temu wymieniłem wachacze na FEBI zobaczę ile wytrzymają , pojechałem ustawić zbierzność i okazało się że jeszcze końcówki do wymiany , będą LM albo TRW .