domjenick Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Sprawa wygląda następująco: jakiś miesiąc temu pękła mi felga, a nawet dwie wygląda to mniej więcej tak pojechałem do wulkanizacji, bo myślałem, że gdzieś przebiłem, chłopaki znajomi-szybko namierzyli przyczynę, stwierdzili, że można to zespawać, co zrobiliśmy, w zakładzie obok-jedna jest ok, a druga dzisiaj rano mnie zaskoczyła takim wyglądem pytanie moje jest, czy panowie się nie przyłożyli, czy to będzie pękać cały czas? -felga 18"
Fido Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Moim zdaniem się nie przyłożyli lub nie mają praktyki w tego typu naprawach. Pewnie po wierzchu pospawali i spaw przeszlifowali co bardzo osłabiło połączenie.
roae Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 spawu nie powinni szlifować, tylko zostawić, mam pospawaną jedną felge w dwóch miejscach i nic sie nie dzieje już rok
domjenick Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2013 też przypuszczałem, że się nie przyłożyli, bo przecież wszystko można zespawać...
Rekomendowane odpowiedzi