Skocz do zawartości
IGNOROWANY

IPHONE 3G + adapter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś się orientuje, czy obecnie dostępny adapter do fabrycznie wyposażonych audi do obsługi telefonu (takie ustrojstwo które wystaje z deski od strony pasażera + kierownica mutifunkcyjna) będzie współpracował z nowym IPHONE 3G ???? Czy trzeba czekać aż Audi wypości nowy adapter?

Opublikowano

wsplpracuje - mialem go przez chwile i wszystko bylo ok. jeden koles kiedys sprzedawal uchwyty za ok. 400zl

Opublikowano

ale miałeś tego najnowszego IPHONA 3G z GPSem, czy poprzednią generacje?

Jak to współdziałało ze sobą --> AUDI + IPHONE? Możesz coś więcej napisać, bo zastanawiam się czy inwestować w taki adapter i telefon, czy może coś innego.

Opublikowano

dzięki panowie :hi:

Opublikowano

jak chcesz zobaczyc jak to dziala to mozemy sie jakos umowic. moj kolega ma ten adapter, wiec moge go od niego zabrac i podepniesz sobie u siebie i sprawdzisz jak to smiga. mialem go montowac u siebie ale finalnie zrobilem to czego zarzekalem sie ze nie zrobie - zmienilem konsole :polew:

Opublikowano

niepokoi mnie jedna rzecz, a mianowicie to że prawdopodobnie ten adapter nie będzie działał z IPHONEM 3G.

zobaczcie sami : http://cgi.ebay.de/Audi-Handyadapter-Apple-IPhone-NEU-OVP-GAR_W0QQitemZ230278352036QQihZ013QQcategoryZ61000QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Rosemeyer - dzięki za pomoc - IPHONA 3G jeszcze nie mam (mogę tylko IPHONA 2G pożyczyć), zamierzam kupić, ale najpierw muszę zrobić rozeznanie czy warte to jest zachodu, czy może jakiś inny telefon + adapter tak żeby ładnie to chodziło.[br]Dopisany: 13 Sierpień 2008, 16:41_________________________________________________

wsplpracuje - mialem go przez chwile i wszystko bylo ok. jeden koles kiedys sprzedawal uchwyty za ok. 400zl

Rosemeyer, możesz mi napisać czy korzystałeś z Iphone poprzez Bluetootha czy poprzez fabryczny adapter który umocowany jest na desce obok pasażera??

Opublikowano

Rosemeyer' date=' możesz mi napisać czy korzystałeś z Iphone poprzez Bluetootha czy poprzez fabryczny adapter który umocowany jest na desce obok pasażera??

[/quote']

zarowno przez adapter jak i po bt - w obu przypadkach dziala tak samo - sczytuje ksiazke tel i rejestr polaczen

Opublikowano

Panowie, masz szybkie pytanie odnośnie adapteru do nokii E50.

Chce taki kupić ale nie wiem czy są jeszcze jakieś inne rodzaje adapterów do tego telefonu czy nie.

Bo na zdjęciach niektórych jest rysunek książki tel. i napis only bluetooth.

Czyli mimo że jest w uchwycie to musze mieć włączony BT ?

Ewentualnie zastanawiam sie nad zmianą tel. na jakis nowocześniejszy ale chciałem od razu dostosować sie do takiego modelu do którego mógłbym ewentualnie dokupić adapter.

Macie jakieś typy ?

W aucie mam BT i uchwyt (ten bez słuchawki na kablu)