Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] A4 by !Tommy - ver. USA / +BRA / +CHIP + 18" S-line white / + DRL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomek jak się tłumaczysz jak masz kontrolę policji i przypierdalają się do małej blachy ? :naughty:

Ad1. Trza by było z moimi stikerami ruszyc

A2. Mam nowy pomysł na nowe naklejki dla mnie..ale to na Pw pojaśnie jak masz czas ;)

Opublikowano

Sesja jest super :good: Auto pięknie się prezentuję. Bardzo fajnie wygląda szachownica na dachu. Przy silniku coś dłubałeś czy seria? Krótko mówiąc auto zrobione naprawdę ze smakiem wszystko idealnie pasuje :wink4:

Opublikowano
  • Autor

raggaman narazie mnie nie dojechali o tablice, pare razy oglądali itp :D

ale mam ori tablice na magnesy zrobioną. przepis jest taki, ze aby dowod nie polecial musisz zamontowac oryginalna tablice na miejscu :D a wystarczy tylko przylozyc i juz :D

co do stickersówmozemy ruszac, napisz na PW co za pomysla masz

Arek956 jest program ze 150 na 194 PS

Opublikowano

raggaman narazie mnie nie dojechali o tablice, pare razy oglądali itp :D

ale mam ori tablice na magnesy zrobioną. przepis jest taki, ze aby dowod nie polecial musisz zamontowac oryginalna tablice na miejscu :D a wystarczy tylko przylozyc i juz :D

Ja mam już swoję oryginalną w bagażniku..też sobie wymodzę na magnes..ale u mnie jest taki problem, że jak dosunę blachę pod same lampki to do zderzaka mam 2 milimetry.. i weź tu zamontuj oryginalną blachę :evil::wallbash:

Wrzucę Ci na Pw co mi trza to coś doradzisz :wink4:

Opublikowano
  • Autor

raggaman to wez oryginalna lekko podegnij i juz :D tak z centrymetr aby nie zagiac numerów. potem male magnesiki neodymowe przykleic np klejem do szyb (bo blachy sa aluminiowe) i wtedy ajzda hehe :D[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 12:09_________________________________________________Audi A4 by !Tommy ver. 4.4

Automatyczne światła DRL

Włączają się automatycznie po zapaleniu silnika. Długie światła świecą połową mocy. Po załączeniu świateł mijania i drogowych (nawet podczas no tzw migania długimi na drodze) następuje automatyczne wyłączenie DRL.

Słaba jakość - kręcone wieczorem za pomocą komórki

fajny patent, koszt 15-16 zł i troche wolnego czasu. jak beda chetni to moge przedstawić układ

Opublikowano

Widziałem już ten patent w b5 na trasie, daje rade, szkoda że nie mozna wsadzic tam jakiejś żarówki o temperaturze bialego światła ;( ja cały czas jeżdze na dziennych zamiast długich, świetna sprawa :good:

Opublikowano
  • Autor

Kowi do halogenó kupiłem jakieś H7 z niebieskim filtrem - cos niby xenon efekt i powiem Ci ze spoko świecą. może do długich tez takie wrzuce

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

[/center]

fajny patent, koszt 15-16 zł i troche wolnego czasu. jak beda chetni to moge przedstawić układ

Zapodaj jak mozesz schemat, beda dlugie wieczory to wyrezal bym sobie cos takiego :naughty:

Opublikowano

[/center]

Zapodaj jak mozesz schemat, beda dlugie wieczory to wyrezal bym sobie cos takiego :naughty:

Też bym prosił o schemat.