Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

co sądzicie o tych felgach ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez dystansów do b5 nie podejdą

Opublikowano

A a3 nie miała innego rozstawu śrub niż a4 ??

Opublikowano

Ktoś z Battalionu chyba takie miał :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

no właśnie , rozmiar i cena to ich minus;/, chyba sobie odpuszczę

Opublikowano

Obydwie propozycje kiepskie do A4 B5. Felgi z drugiego linku dobrze wyglądają ale np. w Golfie mk3 z oponami np. 195/40.

Opublikowano

Poszukaj jakiś 17" z a8 d2. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

hmmm , czyli odpuszczam , jutro jadę oglądać i pasować jakieś 17ki z rantem:) tylko tyle wiem , dziś na szybciocha się dowiedziałem przypadkiem że znajomy coś takiego ma :) zobaczymy co z tego wyjdzie :) jak się uda to porobię focisze

Opublikowano
A a3 nie miała innego rozstawu śrub niż a4 ??

8l 5 x100

8p 5x112, czyli tak jak b5

Opublikowano

Koledzy a jak wogóle felga 18 cali ma się do komfortu prowadzenia i jeżdżenia? Powiedzmy ze mam aktualnie ori zawias nic z minusie. Robie średnio 10 tys w pół roku wiec sadze ze trochę km człowiek robi. Czy na felge 18 cali mogę spokojnie do mojego avanta b6 wkładać??

Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.

Opublikowano

podepne sie pod temat

co myslicie o czyms takim 217 MG FELGI 16'' 5x112 AUDI A3 A4 A6 A8 ROTOR (3852397923) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

mysle ze nowej nie warto kupowac, ale jak znalazlbym uzywke w przystepnej cenie moze bym sie skusil

Opublikowano
Koledzy a jak wogóle felga 18 cali ma się do komfortu prowadzenia i jeżdżenia? Powiedzmy ze mam aktualnie ori zawias nic z minusie. Robie średnio 10 tys w pół roku wiec sadze ze trochę km człowiek robi. Czy na felge 18 cali mogę spokojnie do mojego avanta b6 wkładać??

Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.

Wszystko zależy po jakich drogach z reguły jeździsz , jak po dobrych to prowadzenie auta spoko , komfort to kwestia gustu bo jeden woli jak jest twardo a drugi jak jest miękko , ja dla mnie to jeździ sie dobrze i nie narzekam . Prowadzenie auta w zakrętach super ale jazda po kiepskich drogach szczególnie w koleinach troche męczy . No i trzeba sie nauczyć jazdy i omijania wszelkich dziur i unikania krawężników . No i najważniejsze , jak chcesz żeby autko dobrze wyglądało to trzeba będzie zmienić zawias i opuścić autko bo po założeniu 18 buda sie podniesie . U mnie po założeniu kół 225/40/18 autko poszło ok 10mm w górę , wcześniej miałem 205/55/16

---------- Post dopisany at 09:39 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ----------

podepne sie pod temat

co myslicie o czyms takim 217 MG FELGI 16'' 5x112 AUDI A3 A4 A6 A8 ROTOR (3852397923) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

mysle ze nowej nie warto kupowac, ale jak znalazlbym uzywke w przystepnej cenie moze bym sie skusil

Wzór ogólnie spoko ale w tym rozmiarze nie będzie to wyglądać za ciekawie , co do ceny to jak dobrze poszukasz to w tej cenie można ładniejsze ori 17 albo 18 wyhaczyć