Bonzay74 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam serdecznie Przymierzam się do wymiany samych końcówek wydechu na typ ,, RS" owale Znalazłem kilka ciekawych wylotów ale te od RS-a bija je na łepek:decayed: Moze się orientujecie czy podejdą pod wycięcia oryginalnego zderzaka czy tez trzeba rezac - wymieniać pod dany rozmiar. Dzieki za wszelkie info.Pozdrawiam
neimaD Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Możesz zobaczyc jak ti umnie wygladalo, trzeba rezac dyfer bo koncowki te ci ja mialem (ulter) mialy 160 albo 180 szerokosci. Wysłane z mojego SM-T210
Bonzay74 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 No widzę ze masz ładnie dopracowana bestyjkę U ciebie nie znalazlem foci z owalem a jedynie z podwujnym wylotem chyba ze słabo szukałem.Ale skoro mówisz ze trzeba rezac to chyba będzie prościej dla mnie zakupić ta dolna cześć zderzaka.
Bonzay74 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2014 Szkoda ze cen nie ma bo ja znalazłem tez odpowiedniki ale za to cena jest Simple sortie ovale 135x90 mm en inox - Ragazzon - Echappements - Embouts d'échappements nie za ładny a cena poryta na maxa lub ewentualnie ulterka tak jak większość wstawić i spokój
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 A może ma ktoś info jaką szerokość/wysokość mają ori końcówki w rs4 b7?
Bonzay74 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 Na tej stronie wyczytałem ze są to rozmiary 157x92mm AUDI RS4 pod fotkami masz tabele,wielkość końcówek zaczyna się od Référence - FX7466R jedynie cena
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Ceną akurat się nie sugeruję bo można znaleźć tanio, kwestia wymiaru tylko, mierzyłem dzisiaj dziury w dokładce sline i wychodzi 100x70 więc bez szału, oczywiście z pewnym luzem, maksymalnie można zastosować 120x80 ale to już totalny max i może być problem:kwasny: Podjadę do tłumikarza który handluje ulterem to coś dopasuję.
Kubica86 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Jeżeli już większa końcówka niż 120 to pod dokładkę S4 tam jest chyba z 18 cm miejsca na szerokości. Mam taką w domu i zastanawiam się czy ładować podwójny wydech jak w S4 B7 czy dać dokładkę zwykłą z Slina i wstawić końcówkę pojedyńczą 100...
Bonzay74 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ogólnie to mi ovale podchodzą choć i podwójne wyloty ładnie się prezentują.Moze jak się zdecydujesz to zapodaj focie jak znajdziesz miejsce na kliszy
Rekomendowane odpowiedzi