gargus8 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam, przedstawiam moje a4:) Silnik-2.8 Skrzynia-Manual Naped-Quattro:D Zawieszenie-Fajny Gwincik:) dozrobienia -Gaz -lac moze 18? -ciemne szyby -moze Skrzynia basowa ale jeszcze musze sie zorientowac jak system bosse bd z tym działał
Arcus Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jakoś słabo przedstawiłeś nam to swoje B5 2.8 quatro
Raf_kk Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 BOSE nie pociągnie skrzynki. Jaki to ten fajny gwincik:wink: Wrzuć jakieś zdjęcia bo 2.8 i Q brzmi ciekawie, a jak wygląda?
eskobar6 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 ja mam podobna v6 czarna quattro w fullu+ gazownia .. moja ma dobrze ponad 500tys przebiegu ..szkoda tej twojej na gazzzz....ale wiadomo budżecik podratujesz .ogolnie super autko i ten dzwiek silnika
Świstak. Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Pewnie ruda albo kremowa (juz nie pamiętam) skóra i podsufitka w środku, jeśli to ta z avataru. Trochę czasu na allegro stała i sam się do niej przymierzałem. Czekam na fotki.
Rekomendowane odpowiedzi