husajn22 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witam wszystkich forumowiczów chciałem wam sie pochwalic moim nowym nabytkiem samochod kupiony od forumowicza wiec: Audi A4 B5 sedan motor: V6 2.8 193km (ACK) +LPG Stag 300 reduktor Zavoli wtryski Hana zawieszenie seria 1BA Wyposażenie: 2x elektryczne szyby 2x elektryczne i podgrzewane lusterka 2x kubełkowe podgrzewane stołki z regulacją lędźwi 4x poduchy ASR ABS klimatronik pełen fis tyllkna kanapa składana wspomaganie chrom listwy w okół szyb przyciemniane szyby szyberdach bixy z dziennymi by Gwerty plus (robi sie imitacja samopoziomu ) przedni zderzak Riegera z halogenami i spryskiwaczami do lamp (ori zbiorniczek z dwoma pompkami) z tyłu lotka i dokładka zderzaka Riegera sportowy wydech z dwoma katami robionymi na zamówienie podsietlanie pod nogami podswietlane nawiewy srebrne ringi na zegarach ori gril S4 dywaniki S4 gałka zmiany biegów w drewnie i obszta białą skórą progi Riegera na lato alu 17 cali audio radio kenwood XXV-01D głosniki sinuslive wzmacniacze kenwood skrzynia basowa sinuslive i wiele innych gadżetów ..... link do zdjęć Album 2014.01.02 - Motoryzacja - Fotosik.pl Album 2014.01.02 #2 - Motoryzacja - Fotosik.pl jeszcze nie wiem jak umieszczać zdjęcia w postach Pozdrawiam wszystkich fanów Audi wiosna Album 2014.03.08 - Motoryzacja - cyganera - Fotosik.pl
robertjudi Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 omg chyba pijany jestem :decayed:
husajn22 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 Na lato mam jeszcze pare planów w głowie na mody zobaczymy jak to wyjdzie. Na razie oceniajcie i komentujcie
robertjudi Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 https://www.facebook.com/pages/B5-Battalion/242369779178468
deny_yn Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dobre hah http://pracownia.org.pl/images/artykuly/rospuda_nie_tedy_droga-07.2007-520.jpg
Kowi87 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 A to nie jest czasem to auto zmień tylne lampy na LED o wzorze polifta, tylna dokładke zderzaka podmień na fabryczna PDC, wywal ten stół z bagaja, kup koło, kiedys to auto było ładne ale nastepny własciciel troszke bardzo go zwiesniaczył, teraz musisz to jakos odratowac:whistling:
prezesik18 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jak doprowadzisz do takiego stanu jak na zdjęciu które wrzucił Kowi87 to będzie ładnie:wink:
husajn22 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 Kowi to na pewno nie jest te auto. Koło na lato jest w garażu 17 cali a co dalszych modów zobaczymy na wiosne/lato.
P1RAT Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jak patrzę na ten samochód to mam niesmak w ustach. Jak ktoś z tak pięknego auta może zrobić taką wiochę. Kolego ratuj ten samochód wywal ten spoiler bo wygląda jakby ktoś ławkę dokleił. Przemaluj ten grill z przodu i to pod nim na czarno coś już się uratuje. Ale tył to moim zdaniem do kompletnego rezania:facepalm:
husajn22 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 Powoli wszystko da się ogarnąć tylko dużoooooo czasu potrzeba
Kowi87 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 gril ma naklejony chrom na metry, tak wiec zrywasz dziadostwo i masz solidny gril od Ski, a tył to jak pisałem wyzej, dokładka od PDC, ławka na działke:whistling: a tamten był 1,9TDI z FMIC z przodu, wiec na bank nie ten jednak egemplarz:wink:
husajn22 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jak patrzę na ten samochód to mam niesmak w ustach. Jak ktoś z tak pięknego auta może zrobić taką wiochę. Kolego ratuj ten samochód wywal ten spoiler bo wygląda jakby ktoś ławkę dokleił. Przemaluj ten grill z przodu i to pod nim na czarno coś już się uratuje. Ale tył to moim zdaniem do kompletnego rezania:facepalm: myślisze ze cały gril przemalować czy znaczek audi zostawic lub inny kolor ?? ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:20 ---------- gril ma naklejony chrom na metry, tak wiec zrywasz dziadostwo i masz solidny gril od Ski, a tył to jak pisałem wyzej, dokładka od PDC, ławka na działke:whistling:a tamten był 1,9TDI z FMIC z przodu, wiec na bank nie ten jednak egemplarz:wink: hehe ławka sie przyda bedzie na czym piwko wypić
Rekomendowane odpowiedzi