?ydzio Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witam mam taka sprawę jeśli chodzi o oświetlenie wnętrza w moim Audi zauważyłem ze nie zapala się oświetlenie przy wyłączeniu kluczyka ze stacyjki i otwarciu zamka z pilota tylko się zapala jak otworze drzwi co może być przyczyną takiego zachowania czy może to tak musi być ewentualnie jak takie coś zrobić żeby tak działało
Sliwka Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 u mnie lampka zapala sie po fizycznym otwarciu drzwi, po przekreceniu zaplonu gasnie. Nastepnie zapala sie przy wyjeciu kluczyka za stacyjki i gasnie po zamknieciu drzwi pilotem. czyli w polowie u Ciebie dziala OK
jacek70 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Może się mylę ale myślę że zapalać lampka się ma przy otwarciu drzwi i po wyciągnięciu kluczyka ze stacyjce a nie po otwarciu z pilota.
?ydzio Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 no własnie u mnie tak jest ze nie zapala sie po wyjęciu kluczyka ze stacyjki a wydziałem ze zapala sie w nie których Audi A4 po otwarciu z pilota
jacek70 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Możliwe że kostka stacyjki nie łączy .
Fazii Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 a wydziałem ze zapala sie w nie których Audi A4 po otwarciu z pilota W poliftach tak jest
Rekomendowane odpowiedzi