Garet Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 A tak dokladniej jaki papier? 2000 wodny i jechac z nim?
neimaD Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nie wiem ile dałeś klaru i jak duży jest baranek ale raczej 2000-2500-srednio scierna-wykonczeniowa-politura. Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
PiterA4 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Panowie sorki ze sie wbije w temat ale co polecacie do wewnetrznej strony reflektora znaczy sie mam taka kaszke czy zmatowienie w plastikowym szkle reflekttora :facepalm
neimaD Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Panowie sorki ze sie wbije w temat ale co polecacie do wewnetrznej strony reflektora znaczy sie mam taka kaszke czy zmatowienie w plastikowym szkle reflekttora :facepalm Spolerowac możesz zewnątrz, jak masz polerki wnętrza to lepiej wymienić klosz bo problem powróci. Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
PiterA4 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Slyszalem cos o pascie na bazie aluminium valex czy cus takiego?
tomekxp2 Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Witam, a można tym Megs UC odświeżyć i usunąć drobne rysy z dekorów rybia łuska? Jeśli chodzi o materiał to raczej podchodzi pod aluminium.
Rekomendowane odpowiedzi