tarq Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 witam jako ze hobbystycznie zajmuje się felgami, wpadłem na pomysł założenia fajnego tematu, mianowicie, jeżeli komuś podoba się jakaś felga a nie wie jak się nazywa, a co za tym idzie nie wie jak je namierzyć np w używce niech wrzuca fotkę na aucie czy samej felgi, w miarę możliwości mam nadzieje ze poza mną więcej osób pomoże w wytypowaniu i podaniu nazwy felgi, bo pewnie nie tylko ja jestem zakręcony na punkcie kółek ?? Jeżeli taki temat gdzieś już jest to sorki i można wywalać ale nie widziałem pozdroooo CO TO ZA FELGA ? ( szukasz nazwy felgi, wrzuć foto, kto wie pomoże) ... to ja zacznę, jak ktoś wie to konkretnie proszę, pełna nazwa producent model
timm Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 witamjako ze hobbystycznie zajmuje się felgami, wpadłem na pomysł założenia fajnego tematu, mianowicie, jeżeli komuś podoba się jakaś felga a nie wie jak się nazywa, a co za tym idzie nie wie jak je namierzyć np w używce niech wrzuca fotkę na aucie czy samej felgi, w miarę możliwości mam nadzieje ze poza mną więcej osób pomoże w wytypowaniu i podaniu nazwy felgi, bo pewnie nie tylko ja jestem zakręcony na punkcie kółek ?? Jeżeli taki temat gdzieś już jest to sorki i można wywalać ale nie widziałem pozdroooo CO TO ZA FELGA ? ( szukasz nazwy felgi, wrzuć foto, kto wie pomoże) ... to ja zacznę, jak ktoś wie to konkretnie proszę, pełna nazwa producent model http://s23.postimg.org/ibwjhzhbb/117721817_1_644x461_felgi_aluminowe_do_porsche_8.jpg wszelkie dane (poza piastą) powinny być na wewnętrznej stronie łopat - producent, model, rozstaw śrub, ET
Karolas11 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 wszelkie dane (poza piastą) powinny być na wewnętrznej stronie łopat - producent, model, rozstaw śrub, ET zwłaszcza na zdjęciu z tablica.pl od frontu bedzie widać tył łopaty w opisie też nie musi byc może ktoś miał do czynienia i podpowie ... z nazwą producenta i modelem znajdziesz wiecej możliwe, że konkurencyjnych ofert
tarq Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 taaaa to powiedziales, od kiedy to nazwa felgi jest na niej wybita heheh, producent ok ale model nie ... No może w 1/10 przypadków będzie jak np zw1 ale to naprawdę rzadko na tyle ile felg miałem w rękach... Ale do płety, post bez sensu bo gdybym wiedział to bym nie pisał, jak nie wiecie to bez spamu
Gibons Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Mi to wygląda na Ronal RH Cup przynajmniej bardzo podobne.
tarq Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 nie moge znaleść takiej nawet na google masz zdjecie ronal rh cup ? bo nie slyszalem o takiej feldze...
Gibons Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 ABBCO :: Felga RH ZW4 Cup "x18", felga aluminiowa RH ZW4 Cup "x18", Krakw
Rekomendowane odpowiedzi