kordal93 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam, zastanawiam się czy moje fotele są obszywane przez jakiegoś tapicera, czy może jestem w posiadaniu jakiegoś białego kruka. Szukałem w ogłoszeniach i nigdzie nie widziałem ani jednej a4 z takimi poszyciami. A ma to dla mnie znaczenie czy jest to oryginalne ponieważ w planach na najbliższy rok mam renowację wnętrza, a przy tej okazji myślałem nad montażem grzanych tyłków. Jeśli te fotele są naprawdę wyjątkowe to wrzuciłbym im maty grzewcze, naprawil je i obszyłbym im boki nową skórą, a jeśli są to jakieś podrabiane to wolałbym kupić inne używki w dobrym stanie, ale z oryginalnym wzorem takim w jakim wychodziły a4
kordal93 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 czyli wzór wstawki na środku jest fabryczny? to nie jest jakiś wszyty u tapicera? Może i moje pytanie jest głupie ale nigdzie jeszcze takich nie spotkałem
rafal9119 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 widocznie slabo szukales ---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ---------- widzialem takie na necie tylko teraz nie moge znalezc ich
Dreamerek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 też zapewniam, ze gdzieś już podobne siedzenia widziałem, raczej nic niefabrycznego nie masz chociaż nie preferuje podobnych wzorko,w lepiej by się prezentowal jednolity kolor - szary
przemciotorun Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 ta sa ori fotele, nic tam nie jest wszywane czy doszywane, sa tez takie same w czerwonym i zielonym kolorze...
Olszak86 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ori. Ostatnio ktos komplet z boczkami chcial za 1000 sprzedac tu na forum.
Kamyk Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 sa ori, ale szczerze mowiac nie dziwie Ci sie ze myslisz nad ich zmiana .....
kordal93 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2014 1k za takie fotele chciał? nieźle... Czyli za te może z kilka setek bym jeszcze dostał, na wiosne będe myślał co zamiast nich
tomek44480 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Rzadkie ale kto szuka, ten znajdzie.
Kris691 Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 taki wzor widzialem kiedys w jakims passacie
Rekomendowane odpowiedzi