Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nietypowa tapicerka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się czy moje fotele są obszywane przez jakiegoś tapicera, czy może jestem w posiadaniu jakiegoś białego kruka. Szukałem w ogłoszeniach i nigdzie nie widziałem ani jednej a4 z takimi poszyciami. A ma to dla mnie znaczenie czy jest to oryginalne ponieważ w planach na najbliższy rok mam renowację wnętrza, a przy tej okazji myślałem nad montażem grzanych tyłków. Jeśli te fotele są naprawdę wyjątkowe to wrzuciłbym im maty grzewcze, naprawil je i obszyłbym im boki nową skórą, a jeśli są to jakieś podrabiane to wolałbym kupić inne używki w dobrym stanie, ale z oryginalnym wzorem takim w jakim wychodziły a4 :mysli:

DSC_0017.jpg

DSC_0018.jpg

DSC_0019.jpg

Opublikowano

normalne stołki w półskórze :wink:

Opublikowano

czyli wzór wstawki na środku jest fabryczny? to nie jest jakiś wszyty u tapicera? Może i moje pytanie jest głupie ale nigdzie jeszcze takich nie spotkałem :kox:

Opublikowano

widocznie slabo szukales

---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ----------

widzialem takie na necie tylko teraz nie moge znalezc ich

Opublikowano

też zapewniam, ze gdzieś już podobne siedzenia widziałem, raczej nic niefabrycznego nie masz ;) chociaż nie preferuje podobnych wzorko,w lepiej by się prezentowal jednolity kolor - szary ;)

Opublikowano

ta sa ori fotele, nic tam nie jest wszywane czy doszywane, sa tez takie same w czerwonym i zielonym kolorze...

Opublikowano

Ori. Ostatnio ktos komplet z boczkami chcial za 1000 sprzedac tu na forum.

Opublikowano

sa ori, ale szczerze mowiac nie dziwie Ci sie ze myslisz nad ich zmiana ..... :whistling:

Opublikowano

1k za takie fotele chciał? nieźle... Czyli za te może z kilka setek bym jeszcze dostał, na wiosne będe myślał co zamiast nich :wink: