Zryty75 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zwracam sie z prosba do kogokolwiek kto moze miec jakąś wiedze na ten temat,a mianowicie:po wymianie silnika na nowy uzywany ,moja gablota nie chce odpalić ,kreci, nawet czasami próbuje załapać ,ale nic.Dodam ze jeszcze nie jest zalana plynem chłodniczym(gdyby to miało jakieś znaczenie).Jakieś sugestie ?Pzdr.
Labiel Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Primo Vag aby nie szukać na ślepo lub/i podstawy. Czy jest iskra, czy jest zasilanie w PB.
Zryty75 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2014 dzk.mechanicy juz rozwiązali problem (podobno),dzisiaj odbieram moją grafitową strzałe,mam nadzieje ,ze wszystko bedzie ok i bedę tu zaglądał tylko zeby pomóc,a nie szukać pomocy :)pzdr.
Labiel Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Daj znać co było przyczyną, z ciekawości
Zryty75 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2014 Niestety jak odbierałem maszynę, to szefa juz nie było,a jego "ludzie" nie wiedzieli co było grane,ale w poniedziałek podjade do niego po mój stary silnik, to wypytam.Bestia chodzi,aczkolwiek mam wrażenie ,że jest minimalnie słabsza,ale za to regulator napięcia łańcucha rozrządu się uspokoił,musiało te jego klekotanie być związane z układem smarowania (ciśnienie,albo coś przytkane).
Zryty75 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2014 Kompletny słupek + rozrząd z napinaczami+pompa wody+jakieś rolki+kolektor wylotowy = 1200 pln. To duzo ?
Zryty75 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2014 ....dobra cena...,ciesze sie, aczkolwiek dzisiaj musiałem wymienić napinacz paska wieloklinowego,bo stary pękł i groziło ze pasek strzeli,koszt 50 zł + 40 usługa, mam nadzieje że na tym się skończy
Rekomendowane odpowiedzi