chopin Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 powiem tak. ja już gram z dominen i to ostro bimbru brakło... i już na ostrów nie starczy ?
Hesik Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 powiem tak. ja już gram z dominen i to ostro bimbru brakło... i już na ostrów nie starczy ? Szopen a Ciebie łaj nie ma na OEM?
kaju Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2014 jest ale nie moge listy edytować.
chopin Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 jest ale nie moge listy edytować. :angry: :angry: powiem tak. ja już gram z dominen i to ostro bimbru brakło... i już na ostrów nie starczy ? Szopen a Ciebie łaj nie ma na OEM? Hesiu bede bede, a Ty zabierasz swojego szkraba ? taki mały a już się w Recaro wozi
Wandej Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jak tam sytuacja ? A Ty lecisz z nami?
musti Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jak tam sytuacja ? A Ty lecisz z nami? Do jutra
Arkadiush Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jak tam sytuacja ? A Ty lecisz z nami? Do jutra to lecicie do mnie ?
Arkadiush Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 jest sens jechać na sam piątek ? w piątek do 19-20 można być bo później out jak w tamtym roku było
slo Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 mi tam godzinka by styknela pogadać z Wami i potrzaskać foty
Wandej Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Kurfa ja przyjadę z ustmyfionym autem bo 2 dni walczyłem ze zbierznoscia bo tylko 1 gosciu w płońsku ma maszynę żeby ustawić auto na takiej glebie i nie mialem czasu nic porobic:facepalm: Ale mam wkurwa...Domin żyjesz? Światła mi na zlocie trza będzie ustawić Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 qrczaczek a ja z rana jeszcze musze samochod rozpakowac, posprzatac, umyc nie wiem jak sie obrobie
Wandej Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 w niektórych jestMam nadzieję ze w mojej rezydencji jest:przebiegly: Wziąłem Ci miodowego:kox:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
slo Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 hmmm kurde może się kopsnę zrobić jakieś krótkie video i foto
Rekomendowane odpowiedzi